NAN by Danina Line

by on 16 aprilie 2014

NAN by Danina Line reprezinta un brand romanesc de hainute pentru copii si nu numai. Partea dedicata copiilor imi era foarte cunoscuta si pana sa ajung ieri in magazinul lor deschis de putina vreme in Iasi, nu stiam ca au si haine pentru adulti, pentru doamne, mai precis.

Fabrica este din Vaslui, produsele lor le vedeam la diferiti comercianti locali, cu adaosul corespunzator.

M-am bucurat nespus cand am aflat ca au inaugurat propria locatie cu vanzare la preturi de producator! Si ce locatie! Cand am ajuns in fata usii, ma asteptam sa patrund intr-un magazin obisnuit, cu o suprafata modesta – doar cat iti trebuie sa expui niste hainute? Surpriza a fost pe masura:

 

magazin haine
Poza am luat-o de pe site-ul lor
Sute de imprimeuri vesele, care de care mai colorate, nici nu stii la ce sa te uiti mai intai!
Hainute pentru copii, de la nou-nascuti pana la 12 ani, dupa care marimile continua pentru doamne.

Eu am luat niste colanti pentru fetite -10,99 lei/buc si doua bluze cu maneca lunga pentru Micut, cu 16,99 lei/buc. Si inca o sacosica cu lucrusoare ADORABILE pentru o bebelusa la al carui botez mergem saptamana viitoare. Ce noroc pe capul meu sa prind si o reducere de 25%, valabila pentru bonuri mai mari de 50 de lei, pana vineri, 19.04.2014. Discount-ul se aplica numai pentru hainele pentru copii!

Adresa: str. Moara de Foc nr. 43, ca reper aveti cladirea Gelsor (unde se face pasarela care va lega cartierul Pacurari de Dacia). La doi pasi de ea sunt cateva constructii micute, prima gazduieste magazinul. Daca veniti cu masina, puteti sa o lasati la magazinul Lidl din Canta si va intoarceti pe jos cativa metri.

Programul este 9-19, de luni pana vineri – sambata au numai pana la 14 (sambata, 20 aprilie este inchis).

Magazin propriu au si in Cluj!

  • Categories: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *