Felicitare – fereastra catre primavara

by on 27 martie 2014

Sunt super, super bucuroasa ca am reusit sa trimitem si noi o lucrare la unul din concursurile de pe site-ul Talente de Nazdravani!

Programul Micutei este unul destul de incarcat si chiar nu reusim sa facem tot ce ne-am dori! Dar cum am vazut tema Concursului de creatie pentru copii Primavara la Fereastra, mi-am zis ca ne vom da peste cap sa participam si noi.

Este vorba despre realizarea unei felicitari cu fereastra, cu inspiratie de primavara. Detalii despre cerinte nu va dau prea multe, va lasa sa le studiati pe pagina gazda. Iata ce i-a iesit Micutei:

felicitare1felicitare2

Coperta din prima poza se vrea a fi peretele unei camere, a carei fereastra se deschide spre un peisaj de primavara.  Sub fereastra, un raft cu carti si jucarii.

De interior sunt grozav de mandra! Pe pagina din stanga a fost construit peretele exterior al casei. Demult vroiam sa incercam lucrul cu coji de oua si iata ca s-a ivit momentul! Bucatele de coaja de ou bine uscate au fost lipite una cate una. Ar fi trebuit pictata partea de jos, ca sa nu se vada crapaturile, dar nu ne-am gandit de la inceput. Tot coji de ou a folosit Micuta pentru trunchiul copacilor.

Floricelele albe le-a facut cu ajutorul unui betisor de urechi.

De oite m-am indragostit! De mare ajutor i-a fost Micutei si de asta data cartea Desenez frumos lumea din jur, despre care am povestit aici.

A pictat cu acrilice in mare parte, doar maroul este din cutia de acuarele.

Multumim Nazdravanilor pentru provocare!

Aaa, mai aveti timp sa va inscrieti la concurs, pana pe 3 aprilie, inclusiv!

 

  • Categories: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *