Ivonco Residential vă oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu modern, confortabil și sigur. Cumpără un apartament cu 2 camere în Pantelimon și beneficiază de cele mai bune condiții de trai. Situat într-o zonă liniștită și verde, ansamblul reprezintă locul ideal pentru familiile tinere și persoanele care își doresc o locuință modernă într-un cadru prietenos și plăcut.

Locuințele din acest complex se remarcă prin amenajările și finisajele de calitate superioară. Pardoseala este realizată din parchet laminat rezistent, iar pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă pe bază de apă. Baia este echipată cu obiecte sanitare moderne și de calitate, iar bucătăria dispune de instalații electrice și sanitare de ultimă generație. Ferestrele termopan asigură o izolare termică și fonică excelentă, iar ușile interioare din lemn masiv garantează confortul și intimitatea dorită.

Acces facil la facilități și servicii în zonă 

Ansamblul este situat în apropiere de principalele puncte de interes ale orașului, precum centre comerciale, școli, grădinițe, spitale și mijloace de transport în comun. Astfel, locatarii se pot bucura de un stil de viață activ și dinamic, având acces facil la toate facilitățile și serviciile necesare unei vieți confortabile și pline de evenimente.

Eficiența energetică și sustenabilitatea 

Dezvoltatorii ansamblului au pus accent pe eficiența energetică și sustenabilitatea clădirilor, oferind astfel locuințe prietenoase cu mediul, dar și cu buzunarul locatarilor. Apartamentele sunt izolate termic și fonic, dispun de centrale termice individuale și sunt echipate cu toate necesitățile pentru un nivel ridicat de confort. Aceste măsuri asigură o reducere semnificativă a facturilor la utilități și un consum energetic responsabil.

Design urban și modern 

Clădirile sunt construite într-un stil minimalist, cu linii curate și finisaje de calitate, iar spațiile verzi și zonele de relaxare sunt bine gândite și încorporează elemente naturale și estetice. Achiziționarea unui apartament în ansamblul Ivonco Residential reprezintă o investiție inteligentă și de durată, având în vedere numeroasele beneficii pe care le oferă acest complex:

  • Condiții de trai moderne, confortabile și sigure;
  • Amenajări și finisaje de calitate superioară;
  • Acces facil la facilități și servicii;
  • Siguranță și securitate sporită;
  • Eficiență energetică și sustenabilitate;
  • Parcare și spații de depozitare disponibile;
  • Proiect arhitectural și urbanistic modern și funcțional.

Dacă ești în căutarea unei investiții imobiliare profitabile, Pantelimon poate fi o alegere excelentă. În ultimii ani, această zonă a devenit tot mai populară datorită prețurilor accesibile la apartamentele noi, dar și datorită beneficiilor pe care le oferă. Pantelimon este una dintre cele mai bune zone din București pentru cumpărarea unui noi locuințe. Prețurile sunt mai accesibile decât în alte zone ale orașului, iar beneficiile pe care le oferă Pantelimon sunt impresionante. Intră pe site-ul oficial și consultă ofertele!