Loialitatea angajaților este încurajată și răsplătită prin planificarea de evenimente la locul de muncă. Trebuie să pregătești minuțios participanții astfel încât să facă cea mai bună impresie, indiferent de ocazia sau de momentul petrecerii. Când vine vorba de petreceri corporate, nu contează nimic altceva decât bucuria și distracția în grup. Te sfătuim să urmezi o serie de linii  directoare fundamentale atunci când decizi să planifici astfel de evenimente. Fă o listă cu toți factorii pe care trebuie să îi iei în considerare, inclusiv locația, limita de cheltuieli, lista de invitați, sistemul de sunet și cadourile pentru colegi.

Dacă ești în căutarea celor mai bune servicii de organizare petreceri corporate, este timpul să faci cunoștință cu echipa Luna Cafe & Bistro. Deoarece sunt și perioade aglomerate, îți recomandăm să suni în avans pentru a confirma disponibilitatea. Personalul nostru îți stă la dispoziție și, în cazul în care se dorește, intervine cu scopul de a oferi o serie de recomandări suplimentare cu privire la organizarea în sine a petrecerii, însă mai întâi trebuie să-ți pui anumite întrebări: La ce oră va avea loc evenimentul? Care este bugetul evenimentului? Care este profilul lor și câți invitați sunt? Unde este decorul ideal? Ce muzica ar fi potrivită? Răspunsurile te vor ajuta în procesul de organizare. pentru a clarifica detalii specifice. Cu ajutorul colegilor tăi, poți decide muzica, locul, tema, data și durata petrecerii. Nu-ți rata șansa de a lega prietenii pe viață.  Contactează-ne acum și beneficiază de reducerile de sezon sau alege una dintre facilitățile noastre: DJ, open bar, candy bar, cheese bar sau tort tematic la comandă. 

Un eveniment corporate reprezintă o modalitate ideală de a crea amintiri memorabile cu toți cei implicați. Prin urmare, indiferent dacă viitorii participanți sunt parteneri sau angajați ai organizației, totul trebuie să se bazeze pe informațiile strânse de la aceștia. Este important ca mâncarea, muzica și activitățile să se regăsească în preferințele acestora. În continuare, dacă te gândești cum poți evalua o locație pentru o petrecere corporativă, trebuie să pornești de capacitatea maximă a încăperii, criteriul eliminatoriu în cazul tuturor evenimentelor

Selectând o locație mai puțin avantajoasă, riști să cheltui bani în exces și să distorsionezi atmosfera reală a petrecerii. Nu este recomandat să te limitezi la un cadru prea mic, în care participanții să se înghesuie și nici la un spațiu prea mare. Prezența la o petrecere poate varia de la 10% și 90%, în funcție de locația și accesibilitatea acesteia. Nu uita de un aspect foarte important: pentru cei mai pretențioși, tematica evenimentului și muzica sunt, de asemenea, considerații importante. Meniul trebuie să contrasteze cu aspectele menționate mai sus, iar locația trebuie adaptată tipologiei de oameni care urmează să fie prezenți la petrecere.