Un proiect de case cu parter desfasurata pe un singur nivel, va fi spatioasa daca este corect compartimentata. Un proiect ce poate satisface nevoile unei familii trebuie sa fie intoadeauna elaborată de un arhitect.  Arhitectul este singurul specialist care va poate obtine legal autorizatia de construire. Acesta va va transpune dorintele in realitate prin proiectare 3D, dar tinand cont in acelasi timp de rigorile urbanistice existente in zona. Astfel, vorbim despre un model care vă ajută să vă transformați ideile în imagini înainte de a le transpune într-o realitate tangibilă. Aceste proiecte vă permit adesea să aveți o mai mare claritate asupra tuturor elementelor structurale și formează o perspectivă de lucru pe toată durata desfășurării proiectului.

Cu alte cuvinte, cu un proiect de case parter vă oferă o imagine clară a poziționării fiecărei camere, a amplasării mobilierului și a altor echipamente, astfel încât totul să se potrivească ulterior in executie. Arhitectii biroului nostru,  

Ce ar trebui să conțină un proiect de case cu parter?

În primul rând, aducem în discuție dimensiunile exacte ale încăperilor, zonelor și spațiilor de locuit sau de depozitare, așa cum vor fi acestea în realitate.  

Pe de altă parte, un alt element de maximă importanță sunt și detaliile în legătură cu fiecare cameră. Acesta ar trebui să conțină detalii semnificative despre uși, ferestre, depozitari, scări, electrocasnice și alte caracteristici necesare în diferite încăperi, inclusiv dormitor, baie, bucătărie, hol și sufragerie.

Planurile sunt desenate la scară și sunt prezentate cu o vedere de sus si 3D. Acestea ilustrează modul în care toate caracteristicile funcționează împreună în întreaga proprietate. Toate informațiile sunt bine elaborate pe fiecare desen arhitectural, tocmai pentru a preveni o eventuală înțelegerea greșită a planului. Experții noștri vă vor ajuta, de asemenea, să vă planificați modul în care va arăta totul în conformitate cu cele mai moderne facilități, pentru succesul pe termen lung al proiectului dumneavoastră.

Importanța unui proiect de casă cu parter

Ei, bine, aceste proiecte prezintă o vedere panoramică a unei structuri, ilustrând o serie de desene de construcție, pentru a determina specificațiile generale ale clădirii sau locuinței, inclusiv aspectul, instalațiile, planul grădinii și alte locuri importante. Arhitectul are întotdeauna în vedere să rămână cât mai flexibil, precis și practic posibil atunci când vă proiectează locuinta. Prin urmare, orice dorințe veți avea cu privire la planul casei, arhitectul nostru va avea grijă să le respecte întocmai. Așadar, vorbim despre un proiect adaptat la nevoile clientului.

În cele din urmă, dacă aveți nevoie și de alte sfaturi din partea echipei de arhitecți de la De Stijl, noi vă putem garanta toată consultanța necesară, pentru a fi pe deplin satisfăcut la finalul concretizării colaborării.