Dacă ești una dintre acele persoane care vor avea nunta sau  un botez în 2022, trebuie să știi că acum este șansa ta să alegi locația perfectă și asta pentru că la Events Garden poți planifica înainte de dată la care vrei să găzduiești un eveniment spectaculos și memorabil. În acest fel, puteți programa din timp și rezervă date pentru sezonul de nunți 2022. Mai precizăm însă că nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la natura evenimentului pe care vrei să îl aduci la noi, întrucât această sală de evenimente din București poate găzdui orice tip de nuntă. De la petreceri, începând cu nunți, botezuri și petreceri sau evenimente corporative de orice fel.

Cu alte cuvinte, Events Garden by Nabucco poate satisface atât clienții din București cât și cei care locuiesc în apropierea capitalei, în orașe precum Ploiești. Astfel, Events Garden este un local de nunți din Ploiești, situată la o distanță relativ egală între București și acest oraș. Apropo, vestea bună pentru oaspeții care trebuie să vină la noi din București este că destinația noastră se află la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostrada din capitală.

Totodată, dacă plănuiți să organizați împreună cu noi un eveniment de amploare, precum o nuntă sau o petrecere corporativă, menționăm că avem în prezent două săli de evenimente care pot găzdui până la 250 de persoane. Cu toate acestea, în viitorul apropiat intenționăm să extindem site-ul nostru existent prin adăugarea altor trei săli e care vor avea dimensiuni și capacitate considerabile.

Această nu este însă singură noutate demnă de luat în considerare, întrucât din luna mai a acestui an clienții care solicită serviciile unui restaurant de nunți din Ploiești sau București pot opta și pentru serviciul de cazare. Concret, începând din luna mai, vom deschide aici un hotel cu 18 camere care va putea găzdui persoane din alte zone ale României sau din străinătate care vor participa la  evenimentele din Events Garden.

Așadar, dacă doriți să organizați o petrecere în Ploiești sau într-o sală de bal din apropiere, Events Graden by Nabucco rămâne una dintre cele mai bune opțiuni de luat în considerare chiar acum. Imaginați-vă unde puteți găsi meniuri de nuntă în Ploiești sau București, decor impresionant și spații spațioase pentru un eveniment cu mai multe persoane.

Având în vedere numărul relativ mic de petreceri pe care le putem organiza astăzi, Events Garden este locul în care poți adună cei mai importanți oameni din viață ta, prieteni și cunoștințe, și să organizezi o nuntă fastuoasă chiar și în această perioada mai grea. Locația noastră este alături de tine și oferă tot ce ai nevoie pentru un proces de pregătire perfect.