Daca si dumnevoastra aveti in plan sa vizitati Delta Dunarii cu prilejul urmatorului concediu, veti fi incantat sa descoperiti ca tot ce tine de aceasta experienta se poate raporta la diversitatea nemaivazuta a unui mediu natural de pe teritoriul tarii noastre. Astfel, incepand de la peisajele care mai de care mai spectaculoase si pana la asezarile rustice ale putinilor locuitori din zona, totul va va surprinde si va va indemna sa apreciati mai mult modul in care natura se manifesta fara nicio interactiune din partea omului. La nivel de flora si fauna, cifrele sunt cu adevarat coplesitoare, dat fiind faptul ca vorbim de mii de specii de copaci, plante si insecte, sute de specii de pasari si zeci de specii de reptile, amfibieni si mamifere. In timp ce multe dintre ele sunt considerate a fi pe cale de disparitie, siguranta le este asigurata de includerea intregului perimetru in Patrimoniul Mondial UNESCO, inca din anul 1990.

Vizitati una dintre cele mai mari rezervatii naturale din lume

Pentru impatimitii peisajelor naturale salbatice, plimbarile in Delta Dunarii reprezinta o activitate foarte apreciata deoarece itinerariul va poate face cunoscute multe zone deosebite, care nu ar fi fost diponibile pentru a fi vizitate daca nu ati fi optat pentru una dintre excursiile cu barca care va stau la dipozitie. Astfel, fie ca alegeti o plimbare scurta de 2-3 ore sau un itinerariu de 1 zi, peisajele care va vor trece prin fata ochilor sunt imaginea unuia dintre cele mai bine pastrate ecosisteme de pe continent. Mai mult decat atat, Delta este locul in care se regasesc peste 30 de habitate diferite protejate la nivel european, dintre care 8 nu se mai regasesc in nicio alta zona din lume. Din aceasta cauza, va recomandam sa nu ezitati atunci cand alegeti un sejur in aceasta locatie de vis, deoarece aveti toate sansele sa fiti martor la un spectacol unic al naturii.

Bucurati-va de cea mai buna locatie pentru o vacanta in natura

Indiferent de durata concediului dumnevoastra, puteti alege sa va transformati vacanta intr-un sejur memobail cu ajutorul plimbarilor in Delta Dunarii. Biodiversitatea uimitoare, combinata cu suprafata mica de uscat reprezinta elemente unice care lasa loc unei amprente aproape inexistente lasate de om, detaliu ce ar trebui prezervat pentru ca si urmatoarele generatii sa poata avea parte de aceeasi oaza de liniste si pace, in care sa avem ca si pana acum simplul rol de spectatori. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti convins de importanta insusirii acestei atitudini de protejare a mediului, nu ezitati sa reveniti in Delta oridecateori simtiti nevoia sa va deconectati de la tumultul cotidian. Pentru a va facilita experienta ca de fiecare data, continuam sa va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte pentru excursiile dumnevoastra cu barca in scopul descoperirii si prezevarii naturii exact asa cum este ea.