Turismul a fost una dintre cele mai grav afectate industrii în 2020 și se pare că 2021 va fi mult mai dificil. În schimb, aceasta este o șansă fantastică pentru agențiile profesionale de a se diferenția prin profesioniști. Motorul simplu de căutare a zborurilor Quick Sell se dovedește a fi incredibil de benefic, astfel încât oricine sună are de câștigat un singur lucru pe mai multe niveluri.

Pentru început, toată lumea ar trebui să fie conștientă de faptul că utilizarea unui motor de căutare de zboruri nu are o cheltuială mare. Ca urmare, agențiile nu sunt obligate să facă investiții nespecificate pentru a beneficia de avantajele Quick Sell. Nu există taxe de instalare sau taxe ascunse, indiferent dacă rulează în întregime online sau offline. Care este procedura pentru toate? Bazat pe un abonament simplu care vă oferă acces la toate beneficiile. Deoarece ajutorul este disponibil non-stop, puteți fi siguri că, indiferent când aveți o problemă, aceasta va fi gestionată corespunzător.

Toate abonamentele sunt complete și permit agențiilor să obțină acces la furnizori semnificativi de turism, care vor fi acum găsiți într-un singur motor de căutare pe propriul lor site. Este mult mai ușor pentru cineva să nu planifice niciodată o vacanță și este esențial ca lista furnizorilor să fie ținută la zi. Pentru a satisface nevoile și interesele tuturor, platforma este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă. Un motor de căutare de zboruri face o diferență uriașă în viața multor oameni.

Totul este pus în acțiune în câteva zile, cu linkul XML/API. Platforma Quick Sell conține și setări SEO, ceea ce face promovarea considerabil mai puțin dificilă. Totul este actualizat și automatizat instantaneu, rezultând mai puține bătăi de cap, mai puțină muncă și capacitatea de a oferi tot ceea ce își doresc clienții.

Așadar, doar câteva clicuri separă pe oricine de o vacanță fantastică care poate fi rezervată în două sau trei clicuri, iar Quick Sell are un cuvânt greu de spus despre asta. Programul este simplu de instalat și utilizat și oferă agențiilor cele mai bune servicii posibile la un cost redus. Este evident că, dacă dețineți o agenție de turism online și doriți să o dezvoltați, soluția Quick Sell vă va fi, fără îndoială, de mare ajutor. Acesta este, fara indoiala, cel mai bun soft rezervari hotel, iar oricine apeleaza la Quick Sell are doar de castigat!