Albirea dentară în București, la Dental Medical este o soluție excelentă, ieftină, dacă dinții tăi s-au tocit din cauza îmbătrânirii, a folosirii produselor din tutun sau a consumului de alimente și băuturi care conțin pigmenți de culoare închisă. Astfel, puteți opta pentru albire dentară în București, la Dental Medical, unde stomatologul dumneavoastră va folosi un gel pe bază peroxid de hidrogen care îmbunătățește zâmbetul prin albirea smalțului dentar. Întregul proces de albire durează doar 60 până la 90 de minute în cabinetul nostru stomatologic din București. Rezultatele de albire durează de obicei cel puțin doi sau trei ani, deși vă puteți extinde rezultatele evitând produsele din tutun și limitând cantitatea de alimente și băuturi pigmentate pe care le consumați.

Astfel, albirea dentară în București a dinților oferă următoarele avantaje:

  1. Stima de sine îmbunătățită, pentru că nu este neobișnuit să te simți puțin stânjenit de din cauza unui zâmbet imperfect sau pătat. Albirea dinților îți crește stima de sine și te poate ajuta să te simți mai încrezător în multe circumstanțe.
  2. Perspective de carieră îmbunătățite: Vă place sau nu, oamenii ne judecă după zâmbete. De fapt, majoritatea oamenilor sunt de părere că zâmbetul este caracteristica pe care și-au amintit cel mai mult după ce au cunoscut pe cineva nou. Când vrei să faci o impresie bună, un zâmbet strălucitor, alb, este o necesitate. Albirea dinților vă poate ajuta să obțineți un nou loc de muncă interesant, precum în televiziune sau în industria modei.
  3. Un aspect mai tânăr: dinții care arată neîngrijit sunt adesea asociați cu procesul de îmbătrânire. Din păcate, dinții tăi pot deveni pătați chiar dacă ești încă destul de tânăr, mai ales dacă îți place cafeaua, ceai, vin roșu sau cola. Albirea dinților este o modalitate simplă de a arăta mai tânăr și să ai un zâmbet cât mai proaspăt.
  4. Rezultate vizibile: Dacă ați fost vreodată dezamăgit de un kit de albire a dinților fără prescripție medicală, s-ar putea să vă întrebați dacă albirea profesională vă poate ajuta cu adevărat zâmbetul. Deși atât produsele de albire din farmacie, cât și cele profesionale conțin peroxid de hidrogen, medicul dentist folosește o formă mai puternică, care este mai eficientă în îndepărtarea rapidă a petelor. Majoritatea oamenilor observă o îmbunătățire de la trei până la opt nuanțe a dinților după albirea profesională.

Astfel, dacă aceste patru avantaje par să vă convingă destul de tare, poate că ar fi chiar indicat să alegeți aceste servicii de albire dentară în București la Dental Medical, locul în care puteți găsi o echipă de medici profesioniști în stomatologie.

Alege să zâmbești cu gura până la urechi fără să te mai simți complexat din cauza dinților galbeni!