Toată lumea și-ar dori să aibă un zâmbet alb și natural, dar cu toții trăim într-o lume în care există multipli factori de colorare a dinților, cum ar fi cafeaua, ceaiul și chiar acel pahar ocazional de vin roșu. Deci, cum obținem acel zâmbet frumos demn de selfie-uri? Ei bine, realizarea acestor zâmbete este mai ușoară decât cred majoritatea oamenilor și mulți au realizat acel zâmbet de vis cu procedura noastră simplă de albire dentara în București, la Stoma Urgent. Astfel, în continuare am enumerat 5 beneficii pe care ar trebui să luați în considerare atunci când doriți să faceți o albire dentară în București, în clinica noastră.

 1. Albirea este cea mai ușoară procedură anti-îmbătrânire descoperită până acum

Dinții mai albi te fac să arăți și să te simți mai tânăr, parțial pentru că asociem dinții albi cu tinerețea și frumusețea și pentru că arătăm în mod natural mai tineri când zâmbim și, desigur, facem asta mai mult când ne place zâmbetul nostru.

2. Albirea conferă încredere și stimă de sine.

Un zâmbet este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le folosesc pentru a face o scurtă descriere despre tine și personalitatea ta. Albirea profesională a dinților îndepărtează petele persistente și îți luminează zâmbetul, lăsându-ți mai multă încredere în tine și mai puține motive de jenă în legătură cu un zâmbet mai puțin atractiv. După albire nu vei simți nevoia să zâmbești cu gura închisă sau să-ți ascunzi dinții în spatele mâinii când râzi sau vorbești. În schimb, îți poți arăta zâmbetul cu încredere. În plus, efectuarea de albire dentară în București, la  clinica noastră stomatologică smile este nu numai sigură, ci și mai eficientă decât utilizarea unui produs de albire fără prescripție medicală.

3. Albirea este cel mai bun conservare a dinților.

Pentru a recurge la acest procedeu, nu este necesară pregătirea dinților, spre deosebire de tratamente precum fațetele sau coroanele. În timp ce aceste tratamente vă pot oferi dinți mai albi, unele structuri ale dinților se pierd în mod necesar prin procesul de gravare în ceea ce privește pregătirea dintelui. Acest lucru este necesar pentru a se asigura că fațeta sau coroana se leagă corect de dinte. Deci, obțineți un rezultat minunat în cel mai protectiv mod posibil, optând pentru o albire dentară în București, la Stoma Urgent.

4. Albirea este ușor de întreținut.

La Stoma Urgent puteți solicita medicului sfaturi pentru o albire dentară în București, cât se poate de eficientă. Cert este că ar trebui să evitați să pătați dinții cu alimente și băuturi în primele 24 de ore dacă puteți, pentru a obține cel mai bun rezultat. Dinții fiecăruia au un strat protector numit peliculă dobândită. Acest strat conține pete de suprafața și este îndepărtat în timpul procedurii de albire. Este nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca această barieră să se dezvolte din nou pe deplin. În această perioadă, încercați să evitați alimentele și băuturile închise la culoare, cum ar fi cafeaua, ceaiul, băuturile răcoritoare închise la culoare, vinul roșu și sosurile închise la culoare, pentru a minimiza repetările.