Thedeco.ro este un proiect recent lansat, din dorința de a aduce în fața cititorilor cât mai multe informații și idei practice din segmentul casă și grădinărit, astfel încât să-ți poți amenaja locuința așa cum ai visat. Conținutul site-ului oferă o gamă largă de articole care prezintă noile trenduri în materie de decorațiuni interioare și exterioare. Tot aici, curioșii pot găsi inspirație și oportunități excelente de a-ți decora casa, alături de numeroase trucuri pe care le poți folosi în gospodărie. Accesează site-ul și consultă cele mai frumoase designuri de interior  pe care noi ți le punem la dispoziție. Inspiră-te din sfaturile noastre practice și dă strălucirea pe care ți-o dorești casei tale.

La rândul nostru, consultăm și preluăm ideile marilor artiști și designeri, astfel încât articolele noastre să fie targetate la o calitate superioară. Dacă aruncați o privire către meniul site-ului web, puteți observa că jurnaliștii din spatele acestui proiect vor să informeze cititorii cu noutăți din mai multe domenii, grădinăritul fiind unul dintre segmentele asupra cărora s-a pus un accent destul de mare. Am fost curioși să aflăm mai multe despre plantele de interior, dar și modalități prin care putem cultiva propriile zarzavaturi. Am făcut din curiozitatea noastră o plăcere în a oferi informații altora. Accesați site-ul nostru și puneți-vă la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește decorațiunile interioare, dar și exterioare. Aflați ce alte lucruri sau idei circulă în prezent, astfel încât să vă aranjați locuința într-un stil actualizat.

Echipa din spatele site-ului este una tânără, cu mulți ani de experiență în marketing, care vrea să promoveze noi perspective asupra lumii. Thedeco.ro face parte dintr-un proiect mai amplu, care cuprinde mai multe site-uri cu știri și noutăți din toate domeniile din România și nu numai. Divizia noastră de știri este un furnizor de informații care pune pe primul loc adevărul și calitatea. Accesați site-urile noastre și rămâneți informat asupra a tot ceea ce este nou, iar dacă vreți mai mult, contactați echipa și propuneți-le ideile voastre. Suntem deschiși la sugestii și, împreună cu voi, putem crea un spațiu virtual pentru toți cititorii.