In momentul in care suneti in cautarea unor azile pentru batrani, in mod evident, unul din aspectele pe care le luati in considerare pana la decizia finala este cel legat de partea financiara. Astfel, la Sky Angel veti putea gasi un centru pentru ingrijirea persoanelor in varsta care sa va ofere servicii de cea mai buna calitate la preturi atractive. Astfel, daca in acest moment cautati azile de batrani la preturi cat mai prietenoase, sugestia noastra este sa consultati serviciile azilului Sky Angel.

Aici oferim persoanelor in varsta tot ceea ce au nevoie, in functie de necesitatile varstei lor. Prin urmare, ne asumam raspunderea sa le oferim servicii de ingrijire si servicii medicale realizate intr-o maniera cat mai profesionista.

Daca aveti nevoie de motivatii suplimentare pentru a va convinge ca putem fi locul perfect unde va puteti petrece o perioada de timp limitata sau definitiva, ne-am propus sa va prezentam succint aspectele pozitive prin care se caracterizeaza acest camin de batrani. Prin urmare, un prim avantaj este cel ce are in vedere localizarea strategica. Cu alte cuvinte, institutia noastra se afla foarte aproape de Bucuresti, la doar 15 km departare, accesul fiind foarte usor.

Daca va intrebati de ce am ales sa venim putin mai departe de oras, noi va raspundem prin faptul ca batranii au nevoie de liniste, aer curat, natura si cat mai multa libertate. Aici puteti gasi o oaza de sanatate, lumina, liniste si prospetime in fiecare zi. De fapt, noi suntem de parere ca linistea interioara si cea exterioare cantaresc foarte mult atunci cand vine vorba despre viata la batranete.

In alta ordine de idei, acest spatiu beneficiaza nu doar de o suprafata foarte intinsa (6.200 mp), ci si de un superb lac de pescuit, care poate fi un adevarat beneficiu pentru cei pasionati de aceasta activitate recreativa.

In plus, pe langa acestea, cei care ajung la noi se pot bucura si de multimea pomilor fructiferi, care le asigura atat umbra in zilele arzatoare de vara, cat si fructe proaspete si ecologice odata cu sosirea toamnei.

In ceea ce priveste constructia acestui complex, aceasta are o capacitate mare, fiind alcatuit din parter, la care se adauga patru etaje. Planul a fost gandit de specialisti, avand siguranta ca s-au respectat toate normele europene aflate in vigoare.

Mai mult decat atat, pentru ca batranii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze foarte mult, deoarece unii dintre ei au probleme locomotorii, bucataria si sala de mese sunt situate la parter, iar camerele in care se odihnesc sunt amenajate modern si complet.

Desigur, asa cum am precizat anterior, atunci cand cautati azile de batrani la preturi bune trebuie sa luati in vedere costurile pe care sa le achitati pe parcursul sederii. La Sky Angel avem tarife accesibile oricui, la care se adauga multiple promotii anuale.