Daca ne propunem sa vorbim despre universul broderiilor, am putea sa povestim la nesfarsit, motiv pentru care, astazi ne vom limita la cateva cuvinte ce descriu cu precizie arta brodatului. In prezent, putini oameni din jurul nostru detalii despre ceea ce inseamna servicii broderie si la fel de putini pot intelege ca este o pasiune la care cu greu poti renunta.

Vestea buna este ca nu presupune o munca foarte grea, ci este destul de simplu, daca ai si un pic de talent. Broderia este o tehnica de imprimare care necesita o atentie minutioasa, oferind un rezultat foarte calitativ cu aspect de relief tuturor obiectelor.

Aceasta tehnica foarte solida garanteaza o rezistenta puternica in timp pentru toate cusaturile. Culoarea sau numarul de culori nu influenteaza pretul, deci, la brodara.ro, este posibil sa schimbati culoarea firului pentru fiecare personalizare. In acelasi timp, prin servicii de broderie puteti sa va puneti usor amprenta asupra oricarui tip de obiect vestimentar. Masina de brodat va permite sa va personalizati tricouri, sepci, fuste, rochii, uniforme de lucru etc.

Fie pentru placerea dumneavoastra, fie pentru a dezvolta o activitate profesionala, serviciile de broderie sunt inca la mare cautare, asa cum sunt si cele de la Brodara. 

Descoperiti serviciul nostru de broderie, pe brodara.ro, si va puteti personaliza adaugand initiale, nume, texte scurte sau modele brodate pe orice tip de piesa vestimenara. Fie ca doriti sa alegeti un cadou pentru ocazii speciale (nunti, zile de nastere sau botezuri), fie pur si simplu va doriti sa aveti o piesa vestimentara unica in garderoba, alageti servicii broderie de la brodara.ro.

Pentru mai multe informatii despre serviciul de brodare, va rugam sa ne contactati la adresele si datele de contact disponibile pe site-ul nostru – brodara.ro.

Procedura de comanda a broderiei este simpla si rapida. Trebuie doar  sa completezi datele de contact si sa atasezi grafica pentru brodat in formular. Noi vom realiza o mostra digitala sau fizica, in functie de caz si iti vom trimite modelul de brodat pentru confirmarea finala. De asemenea, este important sa mentionam faptul ca, pentru a putea onora o comanda, este necesar sa aveti un numar minim de 20 de bucati pentru produsul ales.

Astfel, daca ofertele noastre iti vor fi pe plac, te asteptam sa comanzi chiar acum ceea ce ai nevoie prin servicii de broderie de la Brodara. Va garantam calitate si preturi excelente, special pentru companii, dar si persoane fizice. Alaturi de noi, imaginea companiei tale capata alte valori, alege sa te iesi in evidenta cu uniforme si echipamente de lucru personalizate, la brodara.ro!

Dupa realizarea modificarilor, daca este cazul, si primirea confirmarii, trecem la producerea si livrarea comenzii tale de broderie.