Produsele disponibile pe Nanana se adreseaza tuturor categoriilor de public. Astfel aici puteti gasi articole atat pentru femei, barbati dar si copii, cu posibilitatea personalizarii fiecaruia dintre ele cu lucrari artistice realizate de persoane pasionate si talentate care isi doresc sa isi expuna si vanda munca.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser White

Cum functioneaza procesul de vanzare/cumparare?

Artistii care vor sa isi faca operele cunoscute au posibilitatea de a colabora cu platforma Nanana si sa isi deschida un mic magazin virtual unde sa le scoata spre vanzare. Acest aspect este total gratuit si nu necesita nicio investitie in prealabil, astfel incat micul antreprenor-artistul, scapa de orice obligatie cu care vine la pachet sustinerea unei afaceri. Tot ceea ce acesta are de facut este sa creeze materiale originale si atractive care sa starneasca interesul vizitatorilor magazinului online, in asa fel incat sa isi doreasca sa imprime acel vizual pe articolelel lor vestimentare. Astfel ca responsabilitatile de aprovizionare, productie, imprimare, livrare revin in totalitate brandului Nanana, care se pozitioneaza ca fiind un mediator, un punct de intersectie intre artisti si clienti.

In momentul in care o persoana este in cautarea unui produs textil personalizat cu un vizual interesant si original deopotriva, printre principalele rezultate ii va aparea si Nanana, datorita notorietatii si reputatiei pozitive pe care le-au consolidat de-a lungul a peste 20 de ani de experienta. Astfel ca, odata ajuns pe site, potentialul client poate naviga printre miile de modele expuse de miile de artisti care si-au deschis un astfel de magazin virtual. Pentru ca in aceasta situatie, gasirea unui model specific ar deveni o munca sisifica, modelele sunt clasate in diverse categorii si subcategorii specifice pentru a facilita cautarea. Printre principalele categorii disponibile vom gasi diverse domenii artistice precum: muzica, teatrul, filmul; peisaje inspirate din natura, viata cotidiana; intruchipari ale unor personaje consacrate; creionari ale unor pasiuni, sentimente; texte, citate; cat si modele abstracte ce pot beneficia de multiple interpretari.

De aici pana la a plasa o comanda mai este doar un pas, cea mai dificila etapa fiind alegerea modelului. De aici, mai sunt necesare alegerea culorii, marimii, dar si a produsului ce se doreste a fi personalizat. Se poate opta pentru maiouri, bluze hanorace sau tricouri personalizate dama, pentru barbati sau chiar pentru copii. Se completeaza datele de livrare si metoda de plata si in cel mai scurt timp coletul va sosi prin curier la usa clientului, insotit de un mic cadou din partea Nanana.

Paleta de culori incepe de la alb si se termina cu negru, in intervalul acesta gasindu-se si nuante de roz, albastru, orange, violet sau maro. Si marimile sunt variate, incepand cu XS, pana la XXL inclusiv.

Un brand precum Nanana ce utilizeaza strict materiale naturale si ecologice va fi intotdeauna o alegere responsabila pentru mediu.