Contextul actual a venit cu o serie de modificari majore in viata fiecaruia dintre noi. Purtarea mastii ca modalitate de preventie impotriva riscurilor prezente, a devenit astfel o conditie obligatorie si necesara in desfasurarea activitatilor zilnice intr-un climat sigur.

Mască textilă reutilizabilă personalizată

O solutie benefica pentru mediu si bugetul personal

Mastile clasice, chirurgicale, erau in trecut utilizate strict in spitalele si in centrele cu specific medical. Astazi, insa, consumul acestora a crescut semnificativ, devenind un real pericol pentru planeta, prin factorul poluant ridicat. Pentru a reduce consumul de plastic, la Agrafa Print, ne-am propus sa introducem variante de masti personalizate de protectie, confectionate din material textil care se poata fi sterilizate si dezinfectate, asigurandu-le in acest fel posibilitatea de reutilizare. Prin alegerea unei astfel de alternative, oamenii nu doar ca vor face decizii responsabile pentru planeta, dar vor avea un impact semnificativ si asupra bugetului lor. O masca de plastic necesita a fi inlocuita la interval de maxim doua ore, ceea ce presupune alocarea unui buget considerabil pentru achizitionarea unui numar foarte mare de masti lunar. O masca realizata din microfibra la Agrafa Print poate fi folosita cu succes zile la rand, atat timp cat este intretinuta corect; spalata si calcata la temperaturi inalte, plus dezinfectata dupa fiecare utilizare. Desi nu sunt destinate uzului profesional, dat fiind faptul ca nu prezinta acelasi grad de protectie ca cele chirurgicale, reprezinta o solutie rentabila pentru uzul zilnic al persoanelor care sunt obligate prin lege sa poarte un astfel de accesoriu de protectie de fiecare data cand ies din casa.

Trasnforma obligativitatea in placere

Daca tot suntem nevoiti sa ne acoperim fata de fiecare data cand iesim in public, putem sa o facem intr-un mod care sa starneasca zambete atat in cazul propriei persoane, dar si a celor care iau contact cu noi. Putem transforma mastile intr-un accesoriu care sa vina in completarea fiecarei tinute, sau chiar sa aduca un plus de culoare si stil acesteia. Asadar, la Agrafa Print realizam masti personalizate care sa poata fi configurate dupa propriile preferinte. Astfel ca, fiecare client al nostru poate propune o grafica a modelului pe care isi doreste sa il imprime pe masca. Acest procedeu se realizeaza prin sublimare la 200 de grade celsius, fapt ce ii asigura rezistenta indelungata chiar si dupa spalari repetate la temperaturi inalte. Microfibra, materialul din care sunt realizate se deosebeste de bumbac prin faptul ca este un material mult mai dens, ce asigura o filtrare mult mai riguroasa a aerului, fiind in acelasi timp la fel de lejer si placut de purtat.

Daca transformam mastile intr-un accesoriu placut privirii, care sa coincida cu parte din personalitatea posesorului, parca nu mai reprezinta un chin atat de mare sa le purtam zilnic. Am dreptate?