Odata cu imbunatatirea semnificativa a vremii, incepem sa ne adaptam usor-usor noului sezon, care aduce cu sine soarele puternic si zilele calduroase. Astfel, se apropie si vremea perfecta pentru rochite vaporoase, fuste scurte si mai ales, pentru cateva momente de liniste petrecute pe o plaja. Cu toate acestea, inainte sa ne putem bucura de toate acestea trebuie sa trecem pe la salonul de epilare pentru a ne ocupa de toate firele de par nedorite. Epilarea definitiva pe picioare este una dintre cele mai eficiente proceduri pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o piele mai fina, gata pentru a se bucura de mangaierea soarelui.

Your Guide to Permanent Hair Removal - L'Oréal Paris

Firele de par de pe picioare nu vor mai fi o problema

Parul de pe picioare este extrem de inestetic si deranjant, mai ales pentru femeile care isi doresc sa scape definitiv de aceasta problema. Daca veti apela la epilarea definitiva cu siguranta nu va veti mai confrunta cu aceasta situatie, pentru ca dupa ultima sedinta de epilare picioarele dumneavoastra vor fi fine si foarte catifelate.

Investeste in tine

De multe ori, epilarea picioarelor este o operatiune care dureaza extrem de mult si care ne ocupa foarte mult timp. Astfel, atunci cand te vei epila definitiv, in cateva sedinte vei scapa de tot parul nedorit pentru o perioada foarte lung de timp. Cu toate ca ar putea parea mai costisitoare la prima vedere, indepartarea parului pe termen lung este o solutie ideala in timp. Astfel, nu vei mai plati sume de bani pentru aparate de ras, pentru benzi de ceara sau pentru epilatoare electrice si vei reusi, in scurt timp sa-ti recuperezi investitia. Mai mult decat atat, vei putea sa te bucuri si de foarte mult timp pe care il vei castiga pentru ca nu va mai trebui sa te epilezi de fiecare data cand mergi undeva.

Durerea dispare complet

Metodele de epilare clasica sunt cunoscute pentru faptul ca sunt destul de dureroase, insa in cazul epilarii definitive cu laserul nu va trebui sa-ti faci deloc probleme in acest sens. Fiind un proces extrem de delicat, in timpul sedintelor te vei putea relaxa pentru ca nu vei simti nici un fel de disconfort.

Epilare uniforma

Atunci cand te epilezi acasa, cu aparatul de ras sau cu benzile de ceara, se intampla de foarte multe ori sa nu reusesti sa vezi toate zonele de pe picioare care trebuie epilate. Ei bine, in salon, epilarea definitiva pe picioare este realizata de catre profesionisti care se vor asigura ca nu rateaza nici o zona a acestora. Astfel, rezultatul final va fi mai mult decat incantator, iar tu vei fi gata sa mergi la plaja si sa petreci o zi linistita acolo. Epilare definitiva picioare la Eva Salon.