Nu sunt multi producatori de autoturisme electrice care sunt atat de cunoscuti precum gigantul american Tesla. Acesta este cel care a impus cele mai inalte standarde in domeniu, iar astazi oricine are ocazia de a programa un test drive Tesla in Bucuresti prin intermediul Teslounge. Acestia nu sunt afiliati cu Tesla, insa reprezinta partenerul perfect pentru toti cei care isi doresc sa aiba acces la cele mai noi tehnologii.

Tesla si-a propus sa transforme traficul in loc cat mai sigur, astfel ca promite protectie maxima la impactul frontal datorita zonelor de deformare controlata ce absorb si ajuta la distribuirea energiei transferate din timpul impactului, ceea ce presupune ca se reduce considerabil riscul de ranire. De asemenea, imbinarea dintre montantul central si structura de bare de sustinere are acelasi rol si ofera protectie deplina pentru sofer si toti ocupantii. Riscul de rasturnare este foarte scazut datorita setului de baterii care se monteaza sub masina si asigura un centru de greutate la un nivel coborat.

Toate masinile Tesla sunt construite folosind o arhitectura integral electrica si sunt unele dintre cele mai sigure autoturisme de pe sosele. Printre echipamentele de siguranta care vin in sprijinul soferilor amintim de radarul care poate identifica riscurile pe o distanta de pana la 160 de metri, dar si de camerele laterale, din fata si din spate care asigura o vizibilitate maxima, la 360 de grade. Mai mult, cei 12 senzori cu ultrasunete au capacitatea de a detecta vehiculele din apropiere pentru a putea preveni potentiale coliziuni. Tot acestia sunt cei care asigura asistenta la parcare, astfel ca parcarea cu fata, spatele sau pe lateral devine o sarcina mai simpla si mai comoda ca niciodata, facandu-se cu o singura apasare de buton.

Nu sunt multe autoturisme care sa obtine un rating de 5 stele, insa modelele Tesla nu dezamagesc la acest capitol. Acestea reprezinta, de departe, cele mai performante masini electrice, una dintre cele mai mari atractii fiind reprezentata de capabilitatea full self driving. Asadar, asistenta este activa de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada, fiind mai simplu si mai comod pentru soferi sa ajunga la destinatie. Mai mult, masina poate fi chemata in locul indicat, iar de acum inainte parcarea nu va mai reprezenta nicio problema pentru ca modelele Tesla se pot parca cu fata, spatele sau lateral printr-o simpla atingere de buton.

Te poti baza pe cei de la Teslounge atunci cand te interesezi de un test drive cu Tesla in Bucuresti pentru ca aici te asteapta cele mai bune conditii de pe urma carora merita sa profiti chiar acum.