Nissan este un brand ce se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si inovatie. Astfel ca, deja puteti conduce autovehicule Nissan echipate cu tehnologii care actioneaza ca un copilot, care poate interveni in cazul in care intampinati situatii dificile sau riscante.  Devenit punct de referinta in ceea ce priveste modelele electrice, brandul se invarte in jurul conceptului de mobilitate inteligenta, care vizează modul trei aspecte esentiale; si anume modul in care masinile sunt propulsate, conduse si integrate in societate. In plus, se fac eforturi constante in directia cresterii performantelor si autonomiei acestui tip de vehicule, cele mai noi tehnologii in acest sens fiind introduse pe piata odata cu aparitia noului model Nissan Leaf.

JUKE

Auto Cobalcescu, in calitate de reprezentanta Nissan propune diverse modele si servicii aferente in vedere conturarii unei oferte complete care sa inglobeze toate caracteristicile pe care fiecare cumparator le cauta in masina ideala.

Grija pentru autovehiculul si pentru siguranta tuturor clientilor care ne trec pragul devine o prioritate pentru expertii nostri care activeaza utilizand cele mai moderne si inovatoare tehnologii si sunt instruiti la cele mai inalte standarde de calitate. In acest sens, clientilor nostri le punem la dispozitie numeroase servicii care sa asigure functionalitatea si aspectul atragator al masinii pentru o perioada lunga de la achizitie. De aceea oferim atat servicii de revizie, electrica, diagnoza, geometrie, schimb anvelope si alte operațiuni mecanice, cat si inspectiile periodice impuse de lege precum ITP sau asigurarile anuale.

De asemenea, atelierele noastre sunt dotate cu toate echipamentele de ultima generatie si instrumentele necesare expertilor in vederea realizarii operatiunilor solicitate, in cel mai scurt timp de la intrarea in service, garantand totodata gasirea unei solutii optime pentru orice problema ati intampina, indiferent de natura acesteia.

In plus, in cazul in care intampinati evenimente rutiere nefavorabile care afecteaza calitatea si aspectul autovehiculului, aveti garantia ca noi va putem oferi ajutorul de care aveti nevoie. Astfel ca va garantam rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp, deoarece atat conferirea sigurantei, cat si eficientizarea timpului si fructificarea increderii clientilor nostri sunt parte din obiectivele noastre zilnice. De aceea dorim sa oferim toate serviciile necesare restaurarii masinii intr-o singura locatie, pentru a nu fi nevoit sa consumati resurse financiare si de timp inutil. In acest sens, in cazul in care ati fost implicat intr-un astfel de eveniment rutier ce a avut repercusiuni negative asupra modelului dumneavoastra de masina Nissan, puteti beneficia si de reparatii in ceea ce priveste caroseria. In acest fel, dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu pachete complete, care sa le asigure solutii pentru toate nevoile si solicitarile pe care acestia le au in momentul dar si dupa ce aleg sa investeasca intr-o masina Nissan furnizata de Auto Cobalcescu.