Pentru cei ce iubesc sa fie inconjurati de flori, cele in ghiveci reprezinta o varianta foarte buna. Pentru a admira o lunga perioada florile tale favorite, opteaza pentru cele in ghiveci. Acestea vor rezista foarte bine in timp si le poti vedea frumusetea zi de zi. Daca doresti sa ai flori in ghiveci la tine acasa, trebuie sa le oferi o anumita ingrijire si numai in acest fel le poti avea in locuinta ta mai mult timp. Vei vedea ca la Floraria de Vis ai o multime de flori in ghiveci din care poti alege, pentru a avea o casa plina de culoare. Indiferent de preferintele tale cu siguranta le vei gasi pe cele potrivite tie.

Zambile in ghiveci                                              

Pentru a te bucura de mirosul de primvara, poti aduce in casa ta zambilele in ghiveci. Acestea iti vor umple casa de parfumul lor imbietor si totodata te poti simti mai aproape de natura. Adu spiritul primaverii la tine acasa si bucura-te de aspectul deosebit al zambilelor in ghiveci. Aceste flori iti pot transforma casa intr-un loc de vis plin de parfumul primaverii. Pentru ca sunt atat de deosebite prin aspectul si mirosul lor, zambilele in ghiveci sunt perfecte pentru a le oferi persoanelor dragi. Poti transmite un mesaj pentru o primavara frumoasa oferind zambilele in ghiveci.

Zambila isi are originea in Orientul Mijlociu iar in timp a fost raspandita in toata lumea. Bulbul zambilei are nevoie de un sol cald si umed si infloreste odata cu aparitia primaverii. Zambilele in ghiveci se uda cel mai mult pana in momentul in care infloresc iar apoi se inceteaza udatul. De obicei zambilei ii sunt favorabile zonele insorite, asa ca ai grija ca aceasta sa primeasca destula lumina.  Zambilele pot avea diverse culori acestea fiind: roz, alb, albastru, violet, galben. Orice fel de zambila ai alege, cu siguranta va avea un miros puternic si foarte placut.

Zambilele in ghiveci pentru a creste sanatos, au nevoie de apa suficienta dar nu in exces. In general bulbii necesita o perioada de frig minim 12 saptamani si o perioada de caldura de 4 saptamani. Acest lucru ajuta la reinflorirea si cresterea zambilei. In momentul in care zambilele in ghiveci se ofilesc, trebuie taiata tija acesteia, lasand doar frunzele. Daca doresti un strop de primavara la tine acasa, alege zambilele in ghiveci, care cu siguranta iti vor aduce bucurie. Zambilele sunt flori ce au un miros puternic care te cucereste pe loc, de aceea poate fi cadoul  perfect si pentru persoana iubita.

Hortensie ghiveci

Hortensia este o floare care este cultivata foarte mult in Japonia si China, dar care isi are locul si la noi in tara.  Poti  avea si tu acum la tine acasa o hortensie in ghiveci pentru a te bucura de frumusetea ei in totalitate. Hortensia in ghiveci are si ea nevoie de conditii optime pentru a se dezvolta pe parcursul timpului.

Solul hortensiei este foarte important deoarece prin aciditatea sau alcalinitatea lui, are rolul de a determina culoarea hortensiei. In ceea ce priveste lumina, hortensiile in ghiveci au nevoie de lumina atunci cand este dimineata si dupa-amiaza au nevoie de umbra. De aceea hortensia in ghiveci trebuie mutata in functie de acest lucru. Un alt aspect foarte important este ca floarea nu trebuie sa stea in lumina directa a soarelui. Apa este foarte esentiala in ceea ce priveste viata hortensiei in ghiveci si trebuie udata foarte bine cand se afla in perioada de crestere, adica primavara-toamna. Atunci ii poti administra si un ingrasamant o data pe saptamana, pentru ca floarea sa isi mentina petalele mai mult timp. Cat despre temperatura la care trebuie tinuta hortensia in ghiveci, trebuie sa nu fie constanta deoarece planta nu va mai inflori. In perioada iernii, hortensia trebuia sa stea la temperaturi intre 2-8 grade Celsius, pentru a se declansa inflorirea ei. Hortensiile in ghivechi pot fi tinute intr-un balcon sau orice loc in care pot fi si temperaturi mai joase.

Hortensia in ghiveci este o floare foarte spectaculoasa care prin bogatia ei reuseste sa ne impresioneze pe loc. Poti oferi hortensii in ghiveci si persoanelor dragi pentru a se bucura si ei de aspectul deosebit al acestei flori. Daca doresti sa ai o casa plina de farmec si viata, atunci hortensiile in ghiveci sunt solutia pentru tine si casa ta.