Un rol important in coagularea sangelui il are vitamina K. Din acest motiv, pacientii care urmeaza diferite tratamente ce au rolul de a fluidiza sangele primesc atentionari cu privire la vitamina K. Organismul uman foloseste aceasta vitamina atat pentru coagularea sangelui cat si pentru sanatatea oaselor. Desi nu este frecvent intalnita deficienta de vitamina K, persoanele care au nevoie,  trebuie sa apeleze la suplimente pentru a sustine nevoile organismului. Pe de alta parte, vitamina K ajuta la inchiderea ranilor mai rapid prin impiedicarea sangerarii excesive care ne poate pune viata in pericol. De asemenea, vitamina K poate reduce rezistenta la insulina si riscul de boala coronariana.

Pentru a preveni toate acestea si sustinerea sanatatii, in magazinul online go-vita.ro puteti gasi suplimente care contin vitamina K si care provine din surse naturale. Produsele puse la dispozitia clientilor sunt atent selectionate de la producatori care utilizeaza ingrediente selectate cu atentie pentru a oferi doar produse sigure. Mai mult decat atat, inainte de a fi puse in comercializare, toate produsele sunt testate pe un numar mare de persoane si in laborator, astfel incat sa fie sigure si sa nu produca efecte negative asupra organismului uman.

Suplimentele puse la dispozitie clientilor contin toate cele trei elemente importante ale vitaminei K, respectiv K1, K2 si K3. Toate aceste vitamine vor oferi organismului aportul de vitamine de care are nevoie pentru a se mentine sanatos si pentru a pastra in cea mai buna forma de functionare toate sistemele din organismul uman care folosesc vitamina K.

Cu produsele achizitionate de pe magazinul online go-vita.ro poti avea siguranta ca vei obtine aportul necesar de vitamina K si toate componentele importante ale acesteia.

Vitamina K1 se regaseste in lactate, legume cu Frunze verzi si uleiuri vegetale si reprezinta cea mai buna sursa de vitamina K din dieta. Vitamina K2 este produsa de bacteriile care traiesc in intestinal uman si care pot sa transforme inclusive vitamina K1 in K2. Vitamina K3 este un produs chimic, fiind o sintetizare a vitaminei K naturale.

Esential este sa retinem ca toate produsele din magazinul online go-vita.ro pot fi achizitionate mult mai simplu si mai rapid, putand fi comandate online de oriunde exista o conexiune la internet. Astfel putem comanda de la birou sau din propriul confort al caminului suplimentele de care are nevoie organismul pentru o buna functionare.

De asemenea, produsele sunt disponibile la cele mai accesibile preturi, astfel ca vom reusi sa ne bucuram doar de beneficii atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Toate produsele contin strict cantitatea optima de vitamina K necesara organismului pentru o buna functionare si nu pot determina reactii adverse.

Pentru lista completa de suplimente vitamina K acceseaza magazinul online go-vita.ro.