Trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate este un motiv de tristete imensa si nicidecum unul de bucurie. Astfel, pentru a putea depasi mai usor un asemenea eveniment nefericit, dar si pentru a putea respecta ultima dorinta a celui decedat, chiar si atunci cand este vorba despre serviciul de incinerare, firma de servicii funerare In Memoriam ne poate fi un real ajutor. Acestia ofera servicii de incinerare complete si moderne pentru organizarea in detaliu a ceremoniei de incinerare. Stresul, durerea si lipsa timpului cu care ne confruntam atunci cand avem un deces in familie nu vor mai reprezenta o problema daca vom alege o firma de servicii funerare.

Survenirea unui deces este un eveniment care trebuie constatat de catre un specialist si declarat autoritatilor competente. Prin urmare, firma de servicii funerare In Memoriam ne poate ajuta cu toate procedurile necesare pentru organizarea unei inmormantari, astfel incat aceasta sa poata avea loc in conditii optime. Asadar, firma de servicii funerare se va ocupa de constatarea decesului, declararea decesului si eliberarea certificatului atestator, obtinerea avizelor de la SANEPID si Procuratura, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, obtinerea actelor pentru incinerare.

Specialistii de la In Memoriam se vor ocupa de imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Fiind o procedura extrem de delicata, care ii poate pune la grea incercare pe cei apropiati decedatului, specialistii firmei funerare se vor ocupa de realizarea ei. Intregul personal de la In Memoriam este calificat in servicii funerare si va putea prelua cu maxim profesionalism procedura.

Totodata, firma de servicii funerare complete ne va fi alaturi pentru orice nevoie, la orice ora din zi si din noapte, non-stop.  In plus, nu va mai fi cazul sa mergem sa cumparam toate cele necesare pentru inmormantare, deoarece echipa de la In Memoriam se va ocupa de tot ce trebuie: sicrie, coroane, jerbe, aranjamente florale, coliva, colaci, pachete cu produse de post sau de dulce, inclusiv organizarea pomenii sau a parastasului. Intr-un cuvant, prin intermediul firmei de servicii funerare In Memoriam vom gasi tot ce avem nevoie in acelasi loc.

In final, e bine sa stim ca apeland la o firma de servicii funerare vom reusi sa trecem mai usor peste nefericitul eveniment. O astfel de echipa se va ocupa de absolut tot ce este nevoie si ne va degreva de toate responsabilitatile neplacute, fiindu-ne alaturi cu empatie si profesionalism.

Din dorinta de a oferi ajutor pentru toti clientii sai, firma de servicii funerare In Memoriam pune la dispozitie o gama vasta de pachet speciale si oferte, menite sa faciliteze alegerea. In Memoriam va prelua toate sarcinile, respectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de incinerare, venind in sprijinul clientilor care au optat pentru acest tip de inmormantare. De mentionat este ca singurul crematoriu in Bucuresti il gasesti aici.