Amanet Prestige ofera acum posibilitatea persoanelor care doresc sa transforme aurul pe care il au intr-o suma de bani, chiar si pentru o perioada foarte scurta de timp.

E bine de stiut ca la Amanet Prestige se accepta aur de diferite karate, incepand de la 10k si pana la 24k. In plus, in functie de puritatea aurului, sumele care le sunt oferite clientilor sunt diferite, deoarece aurul cel mai pur, respectiv cel de 24k este mult mai de calitate decat cel de 10k.

Pentru ca toti clienti sa beneficieze de cele mai corecte preturi, personalul de la Prestige este calificat si va putea evalua fiecare bijuterie din aur astfel incat sa i se stabileasca puritatea.

Un alt factor care conteaza cand amanetam aurul este greutatea, deoarece preturile se stabilesc in functie de gramul de aur. Ca urmare, cu cat un obiect este mai greu, cu atat valoarea lui creste. De asemenea, se ia in calcul daca bijuteria este in stare buna.

Din categoria bijuteriilor de aur care se pot lasa drept garantie pentru o suma de bani la Amanet Prestige fac parte inelele, bratarile, ceasurile, cerceii, pandative, lantisoare si multe altele. Pe de alta parte, este bine de stiut pentru persoana care are nevoie de un astfel de serviciu ca sunt acceptate si bijuterii care au defecte, precum lantisoarele rupte sau inelele dezlipite.

Perioada imprumutului la Amanet Prestige poate varia intre 5 si 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire la final, dupa achitarea dobanzii, daca un client are nevoie. In plus, in cazul in care returnarea banilor se face mai devreme, clientul poate sa plateasca pentru perioada care a trecut din ziua realizarii contractului si pana la data la care se doreste facuta plata.

Toti clientii care vor avea nevoie sa amaneteze o bijuterie din aur pentru a obtine o suma de bani pe care o pot folosi in diferite scopuri, se va incheia un contract in care se vor mentiona toate conditiile inchirierii. Totodata, clientii care au nevoie pot sa vanda bijuterii din aur la Amanet Prestige.

Indiferent ca un client va dori sa vanda sau sa amaneteze, Amanet Prestige ofera o evaluare corecta a bunurilor si pune la dispozitie multe beneficii, astfel incat clientilor sa le fie la indemana, simplu si usor astfel incat sa poata obtine banii de care au nevoie.

Pretul aurului in amanet se calculeaza in functie de numarul de karate si de gramaj. Ca evaluarea bijuteriilor clientului sa primeasca pretul maxim, factorii luati in considerare sunt numarul de karate, gramajul.

In concluzie, amaneteaza aur la Prestige Bucuresti si bucara-te de cele mai avantajoase conditii pentru amanetul aurului, astfel incat sa fi pe deplin multumit. Va asteptam sa veniti cu bijuteria din aur pe care doriti sa o amanetati sau sa o vindeti.