Sunt situatii si momente in viata, mai grele care trebuie depasite si in care suntem pusi la incercare. Poti fi pus in situatia in care sa apara inopinat o problema in viata ta, sa ai nevoie urgenta de bani si nu stii cum sa faci rost de ei. Chiar daca in Romania, parerea generala despre amanet, este una total gresita, si anume ca sunt bunuri furate, realitatea nu este deloc asa. Exista casa de amanet pentru ceasuri cum este Prestige amanet care ofera servicii exceptionale si care trateaza fiecare caz pe care il intalnesc cu o resposabilitate extraordinara.

In primul rand, poti lasa ceasuri de lux la amanete care percep un procent foarte mic, cum este si Prestige. Ei au comision foarte redus, intre 0.1 si 0.9%, fata de restul competitorilor in acest domeniu pe piata. Bineinteles ca acest comision variaza in functie de suma imprumutata.

In al doilea rand, poti intra in posesia unor sume de bani frumoase, fara avea contact cu bancile care de multe ori au un istoric al celui care imprumuta bani si poti fi in situatia in care nu ti se ofera nicio suma deoarece nu esti eligibil. Deci, obtii bani usor, chiar daca esti in Biroul de Credite.

In al treilea rand, exista un contract care se face pe o perioada intre 5 si 30 zile cu perioada de prelungire. Aceasta prelungire a contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei Prestige, insa comisionul perceput pentru ceasuri la amanetul Prestige este unul foarte bun si nu trebuie sa iti faci griji ca ti se vor cere mai multi bani. Nu exista taxe ascunse, totul este transparent si legal.

            Mai mult de atat, Prestige Amanet este amanet in Bucuresti pentru ceasuri, atat pentru vanzare, cat si pentru cumparare. Ei ofera o evaluare reala si corecta a bunului tau si verifica sa fie un pret de amanet pentru ceasuri just, care sa reflecte suma ideala. Vor evalua produsul tau atat din punct de vedere estetic, cat si functional, astfel incat pretul final oferit sa fie in conform cu valoarea actuala de piata a produsului.

Prestige este si amanet pentru smartwatch-uri, asa ca poti aduce telefonul si sa primesti o suma frumoasa de bani, simplu, printr-o vizita la unul din locatiile disponibile. Ca si localizare, unul din amanetele Prestige se afla la Universitate, punct de reper gura Metrou Universitate, cum mergi spre Piata Romana, iar celalalt este in zona Dristor, aproape de gura de metrou cu acelasi nume.

Asadar, daca esti in cautare de amanet pentru ceasuri de lux sau smartwatch-uri, alege serviciile impecabile oferite de Prestige Amanet. Vei ramane surprins de amabilitatea personalului si de seriozitatea de care acestia dau dovada si vei pleca cu adevarat fericit de la ei.