Cea mai importanta parte a organizarii unui show live la un eveniment, sustinut de o trupa cover nunta, este stabilirea playlist-ului. Cu alte cuvinte trupa si organizatorii evenimentului se gandesc la cateva piese care sa fie interpretate intr-o maniera proprie de trupa respectiva si care sa fie pe placul tuturor. E foarte dificil sa ai un playlist bun pentru ca gusturile muzicale sutn foarte diferite. Consultanta specializata a trupelor de coveruri va ajuta insa sa aveti un playlist modern si pentru toate generatiile in doar cateva minute. Muzica moderna se va imbina cu cea clasica, din anii de glorie ai muzicii, conceptul unic de show pus la cale de o trupa cover nunta va uimi si va insufleti atmosfera din ziua cea mare.

Un playlist pentru nunta va cuprinde mai multe tipuri de melodii. Care ar fi acestea? Melodiile din anii 1980-1990 sunt inca la moda si le puteti pune in playlist, dar putem avea si melodii de astazi reinterpretate. De exemplu, se poate interpreta in stil propriu trupei de coveruri All About That Bass, Can’t Stop The Feeling sau Crazy Little Thing Called Love, Happy, It’s my life.

Muzica straina de calitate se va combina de minune cu cea romaneasca, de pilda vom auzi Basu’ si cu toba mare, Ti-am dat un Inel, Vara asta, dar si cu cea populara, Constantine Constantine si alte melodii populare cunoscute.

Un loc aparte in playlist il au colajele. Putem avea colaj de hip hop autentic, cu piese precum California Love, Let Me Blow Ya Mind, No Diggity, un colaj latino, cu Fireball, Conga, Mas Que Nada, colaj reggae, cu In the Summertime si Could You Be Loved sau colaj Drum&Bass si Rock’n’Roll. Si colajele dedicate unui anumit interpret sunt foarte populare, mai ales daca acesta este cunoscut de mai multe generatii. Mai avem si un colaj cu cele mai indragite hituri din anumite perioade, doar refrenul si o strofa poate, cu melodiile pe care au dansat toate generatiile sau doar anumite generatii din prezent sau din trecut.

Alt tip de melodii din playlist-ul de nunta sunt cele speciale pentru anumite dansuri, pe care le vedem la toate nuntile. Ele pot fi doar instrumentale sau cu versuri, sunt foarte apreciate si daca mai au si un sound fresh vor fi in centrul atentiei si ii vor trimite pe invitati direct pe ritmul de dans de la primele acorduri.