La un moment dat vechile tale lenjerii de pat, oricat de rezistente ar fi, vor trebui inlocuite cu unele noi, originale. Expertii recomanda inlocuirea lenjeriilor de pat atunci cand uzura e deja vizibila sau cand apar mirosuri neplacute, cand intretinerea lor nu mai este asa de usor de realizat. In general se inlocuiesc lenjeriile pentru pat o data sau de mai multe ori pe an, dar daca tesaturile sunt de calitate pot trece ani buni pana sa cumparam altele. Evident, depinde si de ceea ce ne dorim, daca vrem lenjerii mai elegante cu siguranta le vom inlocui pe cele pe care le avem deja, nu ne opreste nimeni.

Lenjerii de pat bumbac 100%             

Cand ajungem in faza de inlocuire a unor lenjerii de pat vechi trebuie sa ne gandim foarte bine cu ce le vom inlocui. Daca aveam lenjerii din sintetic vom renunta la acest tip de materiale si vom cumpara lenjeriile din bumbac, pe care le putem comanda la cele mai bune preturi si de la Armonia Textil. Lenjeriile din bumbac 100% sunt foarte rezistente, au un grad de uzura redus chiar daca le folosim mai des si daca le spalam de mai multe ori. La spalari tesaturile nu se deterioreaza, culorile si pigmentii se pastreaza in tesaturi, nu se decoloreaza si se pot calca si usca foarte usor. Intretinerea unor lenjerii de pat bumbac 100% e simpla, se pot spala la masina automata, cu detergenti obisnuiti, la temperaturi pe care aceasta le suporta si pe care le putem seta la masina noastra. Bumbacul va tine de cald iarna, va oferi racoarea de care avem mare nevoie in zilele toride de vara, nu provoaca alergii si permite o igienizare perfecta de fiecare data, daca se respecta indicatiile puse la dispozitie de producatori.

In afara de bumbac obisnuit putem sa cautam si lenjeriile din bumbac egiptean, bumbac satinat, bumbac ranforce sau finet, Armonia Textil le are pe toate in ofertele curente si le comercializeaza la preturi fara concurenta. Indiferent ce tip de lenjerii din bumbac alegem vom fi siguri ca ne vom baza pe ele oricand si le vom putea aranja pe patul din dormitor in cel mai scurt timp, fara probleme, pentru un confort maxim.

Lenjerii de pat 1 +1 gratis

Vechile lenjerii se pot inlocui foarte bine si cu unele din ofertele 1+1 gratis, pe care mai toate magazinele online le au promovate si evidentiate. Lenjeriile 1+1 gratis ne permit sa avem mereu o lenjerie de schimb, sa inlocuim rapid lenjeriile si sa le spalam mai des. Ofertele 1+1 gratis ne ajuta sa facem si economii, cheltuim mai putin pe lenjerii de pat si ne putem face stocuri pentru intreg anul sau pentru mai multi ani.

In locul vechilor lenjerii putem cumpara fara probleme si lenjeriile premium, cele de lux, daca vrem sa avem un dormitor care arata foarte bine si care va putea fi foarte simplu de intretinut. Lenjeriile de lux au rezistenta sporita, pot avea combinatii de fibre originale care vor permite clientilor sa le foloseasca pe o perioada mai lunga de timp si sa nu aiba nevoie sa le inlocuiasca chiar atat de des. Pe langa aspect si design, lenjeriile de lux impresioneaza si prin calitatea texturilor si a tesaturilor, chiar daca le spalam si le tot calcam nu vom observa nicio diferenta fata de prima data cand le-am folosit.

Vechea lenjeriile pentru pat va fi inlocuita cu succes de lenjerii din colectii moderne, realizate de branduri importante, lenjerii 3D poate sau lenjerii care au materiale noi in compozitie, care aduc un plus de eleganta si de rezistenta pentru orice tip de lenjerii folosite in dormitor.