In cazinourile online jucatorii amatori sau profesionisti pot gasi o multime de tipuri de jocuri. Unele sunt identice cu cele din offline, altele sunt disponibile doar online, in foarte multe variante. Jocurile de noroc online au grafica excelenta, au elemente grafice care amintesc de jocurile clasice, au si sunete alese cu atentie pentru a aduce un plus experientei de joc. Ce fel de jocuri intalnim in cazinourile online sau pe site-urile cu jocuri bonus fara depunere sau cu depunere? Cele mai comune tipuri de jocuri de pe site-urile de profil sunt pacanelele sau jocurile de noroc de tip slots. Slots sunt asemanatoare cu jocurile ca la aparate de pe vremuri, din cazinourile offline, e suficient sa apesi pe un buton, sa astepti terminarea rotirii rolelor si sa iti revendici castigurile. Apar si simboluri speciale, sunt si runde bonus, se poate castiga cu o depunere mica sau fara depunere, depinde de formatul jocurilor. Multe site-uri cu jocuri moderne de noroc din online au jocuri bonus fara depunere, nu ai nevoie de logare, de depuneri, te joci cat doresti si incerci functionalitati, vezi cat de bine te poti adapta jocului. Cand ai inteles cum functioneaza jocul si ai constatat ca iti place poti trece la nivelul urmator si poti juca cu depunere in cazinourile online mai mari.

Alt joc de noroc online foarte cautat si usor de gasit in cazinouri online sau pe site-urile cu o multime de jocuri interesante gata de jucat la orice ora este ruleta. Sistemul de joc e simplu la ruleta, pariezi pe un numar si pe o culoare. Daca iese fix numarul si culoarea, cu alte cuvinte daca biluta alba pica pe culoarea si pe numarul indicat cand nu se mai roteste ruleta ai castigat. Ruleta e la fel de simplu de jucat, ai pariat, a inceput rotirea ruletei si vezi rapid daca ai castigat sau nu. Pe langa ruleta mai intalnim in online si celebrul joc de bingo, unde ai nevoie de cinci numere la rand pe o linie ca sa castigi, numerele se extrag aleatoriu si se tot anunta pana cand cineva are Bingo, dar si craps, un joc cu zaruri foarte popular in online pe care se pariaza. Fiecare aruncare a zarurilor va poate aduce castiguri excelente daca ati pariat corect si zarurile au ajuns in pozitia dorita, estimata.

Blackjack este jocul de noroc online intalnit peste tot, trebuie sa ai numere mai mari in carti ca sa castigi, ai doar doua carti si poti sa mai ceri alte carti, dar sa nu depasesti 21. Practic e un joc online foarte simplu de jucat, se compara cartile cu cele ale dealerului si daca ai pana in 21 ca valoare, nu peste, ai castigat. Alaturi de blackjack avem si baccarat, un joc foarte interesant care implica folosirea cartilor de joc si doua „maini”, playerul si banker-ul. Se castiga si aici usor daca ai deja o strategie si stii foarte bine regulile de joc, dar esti atent la ce se intampla si la masa virtuala de joc.

In cazinourile online mai intalnim jocul de poker, un joc extrem de popular, care mizeaza pana la urma doar pe valoarea superioara a combinatiei de carti, se pariaza sume mari de bani si se urmareste obtinerea potului cel mare. Castiga jucatorii care au cea mai mare valoare a cartilor de joc sau cei care raman cu toate cartile in mana si ceilalti nu mai au nimic, au renuntat.

Fiecare joc are farmecul sau, e bine sa le avem pe toate intr-un singur loc, pe site-urile specializate sau in cazinourile online, le putem juca si putem castiga foarte mult daca ne pricepem la mai multe si le jucam prin alternanta.