Chiar daca toata lumea isi doreste sa detina cele mai noi modele de telefoane, menite sa aduca o experienta cat mai placuta pentru utilizatori, unele modele au fost atat de bine facute incat nu merita sa fie inlocuite. Aici putem aminti si de iPhone 6S, telefon lansat in 2015, fiind ultimul din gama Apple care dispune de mufa Jack si care s-a dovedit a fi foarte fiabil. In schimb, la fel ca oricare alt telefon with http://japanporn.cc, si acesta este vulnerabil in fata micilor accidente, iar orice moment de neatentie poate lasa in urma un ecran crapat. Asadar, oricine trebuie sa stie care sunt solutiile in acest sens.

Esti pe maini bune

Stii ca esti pe maini bune la PrestigeGSM pentru ca specialistii de aici o experienta foarte bogata in domeniu. Bineinteles, service-uri pentru telefoane se gasesc la tot pasul, insa nu peste tot te asteapta o experienta pozitiva. Asadar, daca ai nevoie de un display OEM pentru iphone 6S sau pentru oricare alt model din gama Apple, stii la cine poti apela chiar acum. Pentru a afla mai multe, vizitați-ne la burniva.info.

Rezolvi problema imediat

E bine de stiut ca problema ta se va remedia in cel mai scurt timp pentru ca pentru inlocuirea display-ului sunt de ajuns numai 20 de minute. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa iti dai programul peste cap pentru ca nu poti folosi telefonul in conditiile in care totul se va rezolva imediat.

Alegi varianta pe care o preferi

De asemenea, la PrestigeGSM ai la dispozitie doua variante catre care te vei putea orienta, adica display OEM pentru iphone 6S, caz in care platesti 300 de lei, insa poate preferi o varianta si mai accesibila din punct de vedere financiar, adica un display de cea mai buna calitate pentru care vei plati doar 250 de lei.

Tot ce iti trebuie pentru telefon

Aici gasesti toate accesoriile de care poti avea nevoie pentru iPhone-ul tau, de la display, pana la folii de protectie, huse, casti, acumulatori, incarcatoare si nu numai, astfel ca merita sa apelezi chiar acum la PrestigeGSM.

Beneficiezi de garantie

Trebuie avut in vedere si faptul ca te bucuri de garantie pentru fiecare procedura, asa ca nu iti vei face griji ca la cateva zile dupa ce ti-a fost inlocuit display-ul te vei trezi cu probleme. La PrestigeGSM te bucuri de mult profesionalism si stii ca telefonul tau este pe maini bune.

Pentru multe alte modele

Poti avea nevoie de un serviciu pentru orice model din gama Apple, asa ca nu trebuie sa detii neaparat cele mai noi modele precum XR sau XS intrucat serviciile PrestigeGSM se adreseaza si posesorilor de telefoane mai vechi lansate in urma cu cativa ani, printre care si 4, 5, 5S, 6 sau multe altele.