Casa Funerara Luca comercializeaza sicrie complet echipate, sicrie traditionale din diferite esente, de brad, de stejar, de fag, de tei care se regasesc in nuante de mahon, negru, ce sunt sculptate cu modele si motive religioase, cat si sicrie pentru repatriere sau expatriere.

Sicriile sunt accesorizate cu manere, suruburi si crucifix din plastic sau metal care le pot conferi un plus la design-ul exterior, iar la interior, in functie de optiunile fiecarui client pot fi echipate cu garnitura din satin sau din matase. Crucea din lemn care se pune pe sicrie se asorteaza la culoarea acestuia si se inscriptioneaza cu datele persoanei decedate.

Sicriul pe care il alegem este de fapt un omagiu adus persoanei dragi pe care am pierdut-o si poate fi personalizat in functie de optiunile noastre. Acum, Casa Funerara Luca iti ofera sicrie ieftine in cadrul pachetelor funerare pentru care poti opta in functie de dorintele tale. In momentul in care alegem un sicriu este important sa tinem cont de cateva aspecte:

-dimensiunile persoanei decedate, respectiv greutatea si inaltimea, astfel incat asezarea acesteia in sicriu sa fie posibila

-dimensiunea locului de inhumare. Alegerea sicriului se face tinand cont de amenajarea locului in care va fi inmormantata persoana decedata, astfel: groapa fara constructii, cripta sau cavou.

-culoarea sicriului, care se face dupa preferintele dumneavoastra sau ale persoanei decedate daca a apucat sa spuna ce doreste

-modele florale. Cand alegem un sicriu acesta poate fi simplu, fara model stantat, cu modele florale sau cu modele stantate, totul depinzand de optiunea dumneavoastra

-accesoriile sicriului. Manerele, crucifixul, suruburile de inchidere adaugate unui sicriu vor aduce o nota de solemnitate acestuia. Accesoriile funerare pot fi din plastic sau din metal, simple sau cu motive religioase.

-crucea si lenjeria sicriului. Sicriul trebuie sa contina cateva elemente printre care, lenjeria funerara, orarul mare, orarul mic, panza de fata, perna, voal, crucea pe care se va scrie numele persoanei decedate care ar fi de preferat sa fie in aceeasi nuanta cu sicriul.

Avand in vedere ca in prezent sunt numeroase firme de pompe funebre este foarte greu sa luam o decizie in ceea ce priveste achizitia unui sicriu. Cu toate acestea, poti fi sigur ca daca vei alege unul dintre modelele noastre de sicrie acesta se va potrivi de minune atat locului de veci, cat si trupului celui trecut in nefiinta, iar pretul achitat va fi unul extrem de accesibil.

In concluzie, daca ai nevoie de un sicriu aspectuos, de calitate sau ieftin nu ezita sa consulti lista noastra de produse de pe site-ul serviciifunerareluca.ro, unde iti va fi descris fiecare sicriu.Casa Funerara Luca asigura servicii funerare non stop, 24/24, 7/7, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov.