Daca tocmai ti-ai cumparat telefonul pe care ti l-ai dorit mult, cu siguranta, ultima dorinta a ta este sa il scapi intr-un moment de neatentie. Din acest motiv, optam pentru diferite folii de protectie, care aduc mai multa siguranta ecranului, insa invelim telefoanele si in tot felul de carcase din plastic, silicon, cauciuc sau alte materiale. Totusi, chiar si asa, neatentiile ne pot costa si ecranul cu cat este mai mare, cu atat este mai vulnerabil. In schimb, este bine de stiut ca pentru inlocuire display iPhone 7 sau oricare alt telefon preturile nu sunt atat de ridicate.

Nu mai amana procedura

Nu ai niciun motiv pentru care sa amani procedura pentru ca preturile sunt accesibile, iar totul se pune in practica in cel mai scurt timp. Asadar, scapi imediat de problema si telefonul tau va putea fi folosit din nou la capacitatea sa maxima, fara ca experienta utilizatorilor sa fie alterata in vreun fel.

Apeleaza la cine trebuie

Daca nu te pricepi si nu cunosti pe nimeni care sa se ocupe de asa ceva nu trebuie sa iti faci griji in conditiile in care poti oricand sa apelezi la cei de la PrestigeGSM. Aici stii ca ai nimerit unde trebuie pentru ca lucreaza doar oameni bine pregatiti, care aduc tot profesionalismul de care este nevoie.

Rezolvi problema in cel mai scurt timp

Foarte important este si faptul ca aici rezolvi problema in cel mai scurt timp, mai exact sunt de ajuns numai 20 de minute pentru inlocuire display iPhone 7 sau oricare alt tip de telefon. Nu ai sa gasesti in alta parte la fel de multa eficienta, asa ca poti sa profiti.

Nu costa mult

Poate ca cel mai important lucru este acela ca nu ai nevoie de bugete mari pentru a rezolva problema telefonului tau. Asadar, pentru un iPhone 7 pretul pentru ecranul OEM este de 300 de lei, pe cand pentru cel original Apple pretul urca pana la 450 de lei, acestea fiind, cu siguranta, cele mai mici tarife de pe piata.

Telefonul tau va fi ca nou

Nu exista un loc mai bun decat PrestigeGSM catre care sa te orientezi si stii ca aici telefonul tau va fi ca nou, asa ca nu vei observa nicio diferenta intre ecranul vechi si cel cu care tocmai a fost inlocuit.

Poti sa faci programare

Pentru ca timpul tau este pretios aici ai ocazia de a face programare, astfel incat sa stii intotdeauna cand trebuie sa mergi pentru a rezolva problema. Sunt de ajuns numai cateva minute pentru a face o programare si tu iti alegi data si ora la care sa mergi in functie de programul tau pe care nu mai trebuie sa il dai peste cap de acum.