Ti-ai facut rezervarea pentru vacanta 2019? Nu pierde ofertele early booking Republica Dominicana. Aici te poti bucura de plajele exotice si vom povesti in continuare cateva detalii despre ele.

Apele turcoaz, vegetaţia tropicala, dar mai ales plajele exotice paradisiace, cu nisip fin sunt emblematice pentru Republica Dominicana.

Apele oceanului sunt, in general, adanci, cu mai multe piscine naturale marine, bogate in substante minerale, in care turistii se pot scalda fara nici un pericol. De la nord la sud, principalele plaje sunt Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito, Las Corales si Cabeza de Toro, toate la nord de Cape, precum si Cabo Engano, Punta Cana si Juanillo, la sud de Cape.

Cea mai apreciata este plaja Bavaro, fiind completa si foarte complexa, pentru ca ofera nisip fin, alb, apa turcoaz, umbrele de palmier, animatie cat cuprinde, sporturi nautice, cursuri de dans tradiţional, cluburi si cazinouri, spectacole cu muzica live, restaurante de toate tipurile cu meniu tradiţional si internaţional, resorturi all inclusive de renume.

La polul opus este plaja Juanillo, o plaja mai retrasa, recomandata cuplurilor si celor care cauta liniste si intimitate. In plus, aceasta plaja isi pastreaza autenticitatea si pare neatinsa de om.

Si pentru ca aspectul culinar este si el foarte important intr-o vacanta, vom detalia cateva aspecte din bucataria dominicana.

Bucataria traditionala din Republica Dominicana este influentata de diversitatea etniilor, localnicii numindu-si bucataria traditionala comida criolla, un mix de influente spaniole, africane si accente ale populatiei indigene, Taino. Dominicanii folosesc cel mai adesea orezul si fasolea rosie, fiind baza preparatelor, numind aceste doua alimente “steagul dominican”, datorita culorilor.

În general, carnea de baza este cea de pui, prajita, gratar sau servita intr-un sos dens, numit asopao. Insa cele mai populare feluri de mancare dominicane sunt mondongo, o tocanita de burta sau mofongo, un amestec de usturoi, sorici de porc si banane. Pare ciudata combinatia, insa este delicioasa.Chivo este friptura de carne de capra, servita cu cassava, o lipie mostenita de la indigeni. De asemenea, fructele de mare si pestele sunt extrem de populare in Republica Dominicana, putand fi preparate in multe feluri, toate cu adevarat delicioase.

La  categoria bauturi tradiţionale, laptele de cocos este cel mai popular, care poate fi servit in diverse mixuri cu fructe proaspete. Un alt deliciu este morir sonando, preparat cu lapte condensat, suc de portocale, zahar şi gheata pisata. Iar romul local si cafeaua sunt considerate cele mai bune din lume.

Oferta early booking Republica Dominicana poti gasi la Hotel Be Live Canoa 4.

Acest hotel din Republica Dominicana este situat pe plaja Bayahibe. Hotelul ofera o piscina tip laguna pe plaja, 7 restaurante cu specialitati a la carte si bufet, precum si 7 baruri. Be Live Collection Canoa pune la dispoziţie o sala de gimnastica. Hotelul ofera si facilitati pentru sporturi nautice. La clubul copiilor exista piscina si sunt organizate activitati supravegheate pentru copii.