Vinurile de la Crama Budureasca sunt structurate în opt game. Trei dintre acestea sunt game reprezinta pilonii de bază ai portofoliului și anume  Budureasca Standard (ce cuprinde vinuri preponderent demiseci ), Budureasca Premium (care se adresează sectorului HoReCa și reunește doar vinuri seci, parțial maturate la baric și învechite la sticlă) și gama  Origini (care este de fapt o colecție de vinuri exclusiviste și unice).Vinurile din această gama Origini reprezintă o selecție a vârfurilor de calitate din fiecare an.

Celelalte game sunt adaptate anumitor categorii de clienți: Noble este o gamă care va reuni numai cupaje, iar Noble 5 este primul vin lansat din această colecție. Este un cupaj de vin roșu, unic pe piața românească, creat din cinci soiuri nobile de struguri, de unde provine și numele său. Gama Bristena conține vinuri demidulci și se adresează în mod special, dar nu exclusiv segmentului feminin. Gama  Exuberant, lansată mai recent, cuprinde trei vinuri special create pentru evenimente. Pentru piețele externe, am creat gama The Vine in Flames.

Va prezentam cateva soiuri de vinuri de la Crama Budureasca: cabernet sauvignon, feteasca neagra, merlot, pinot noir, shiraz, sauvignon blanc, feteasca regala, tamaioasa romaneasca, chadornnay, feteasca alba, pinot gris, Riesling, muscat otton.

Vinurile de la Crama Budureasca ies in evidenta prin caracteristicile si aromele lor unice si se adreseaza atat cunoscatorilor cat si colectionarilor, cat si celor care doresc sa savureze un vin bun la un pret correct.

Vinurile de la Crama Budureasca au obtinut 8 medalii de aur la concursuri international la care se adauga cele peste 100 de medalii acordate producatorului din Dealu Mare.

Deasemenea celebrul hotel Burj Al Arab a adaugat in meniul sau, 3 vinuri produse de compania de vinificatie Budureasca, dupa o selectia a vinurilor.

Vinurile selecționate de către echipa de experți formată din 7 sommelieri de renume internațional sunt Fume, Chardonnay și Fetească Neagră din gama Premium – gama special creată pentru sectorul HoReCa.

Recomandari pentru masa de Craciun din vinurile de la Crama Budureasca: Feteasca Regala langa antreuri ( salata boeuf, salata de vinete,curcan sau pui), Feteasca Regala pentru carnea la cuptor.

Pentru un cozonac cu jeleu, recomandarea este pentru un Ottonel sau un Chadornnay.