Anul asta vom merge sa vizitam Havana. Este o tara in care mereu am vrut sa mergem, dar niciodata nu am apucat. Motivele sunt diverse si nu cred ca merita sa fie povestite. Si nu cred ca merita fiindca pana la urma aceasta postare este despre faptul ca o sa mergem in Cuba. Asadar, dupa acum spuneam cu cateva randuri sus, familia noastra o sa mearga in acest an in Havana, Cuba. Ma bucur enorm ca am reusit sa luam o astfel de decizie si cred cu toata taria ca o sa fie  vacanta pe cinste.

Dupa ce am luat decizia asta am cautat sa vedem de oferte, ca tot omul. Va spun ca nu a fost usor pentru ca sunt foarte multe optiuni si foarte multe oferte care iti fac cu ochiul. Zona Cubei, si in special zona capitalei, reprezinta un loc foarte bun si foarte cautat de foarte multa lume. Oamenii din lumea intreaga vin sa viziteze locul acesta unic in lume.

Dupa cum spuneam, am vazut multe locuri care mi-au placut. Pot spune ca au fost foarte multe cladiri in care as fi vrut sa ma cazez, insa am ales in cele din urma cel mai bun hotel din toata lista de oferte pentru Havana. Este vorba de hotelul Nacional, unul din cele mai bune resorturi in care poti sa stai. Si stiu ca am ales bine pentru chiar avem de toate. Avem aici camere de hotel bune, avem mancare pe alese si sunt si angajati de calitate. Despre primele doua va spun doar din poze, dar despre angajati va pot relata din experienta.

Si spun acest lucru fiindca am avut ocazia sa vorbim cu reprezentantii hotelului atunci cand am facut rezervarea. Si stiu ca au fost extrem de amabili si politicosi. Si cel mai important, au fost foarte punctuali si rezervati. Nu s-au intins la vorbe, au zis ce au avut de zis si au trimis in timp util toate datele necesare. Nu a trebuit sa facen noi prea mari eforturi.

Dupa asemenea alegere din catalogul de oferte Havana pot spune ca am ales bine. Acum putem sa ne facem bagajele linistiti sa ne gandim cum o sa sa fie vacanta noastra in Cuba la hotel Nacional din Havana. Eu cred ca cu siguranta o sa fie ceva de neuitat intr-un mod cat se poate de pozitiv. Adica vreau sa spun ca nu are ce sa mearga rau. Eu simt ca totul o sa fie bine si o sa ne distram de minune. Nu o sa fie nici un fel de probleme in legatura cu nici un aspect. O sa fie totul perfect si la locul lor. Nici nu imi fac griji in legatura cu ceva anume. Cu siguranta ca o sa fie totul perfect. Cand o sa revin din vacanta o sa va povestesc cum a fost.