Daca ai observat ca pretul carburantilor a depasit din nou pragul de 6 lei pe litru dupa ce in aceeasi perioada a anului trecut tariful era de circa 4.5 lei, cu siguranta, cauti diferite modalitati prin care sa faci economii, iar posibilitatile nu sunt foarte multe. Bineinteles, ideala ar fi achizitionarea unui autoturism electric, insa acestea se dovedesc a fi foarte costisitoare si nici infrastructura din Romania nu este foarte prietenoasa din acest punct de vedere. Astfel, este mai simplu sa apelam la instalatii GPL pentru ca pe aceasta cale sunt propuse cateva avantaje foarte mari.

Nu costa mult

Partea financiara este importanta pentru cei mai multi dintre noi, motiv pentru care este important de stiut de la bun inceput ca aceste sisteme pot fi achizitionate la preturi incepand de la 500 de euro. Bineinteles, acestea sunt cele standard, care se potrivesc in toate cazurile, insa pentru cele mai bune performante pot fi alese si altele care sunt ceva mai costisitoare, dar care promit mai multe avantaje importante.

Economii semnificative

In schimb, unul dintre marile plusuri este reprezentat de faptul ca se fac economii semnificative la fiecare drum parcurs, de circa 40%, ceea ce isi doreste orice sofer. Investitia se amortizeaza de cele mai multe ori in mai putin de un an, ceea ce presupune ca ulterior economiile vor fi resimtite in propriul buzunar al tuturor soferilor.

Pentru orice autoturism

Ai posibilitatea de a opta instalatii GPL care sunt dedicate pentru orice autoturism, ceea ce presupune ca nu conteaza daca conduci un autoturism Dacia Logan, Volkwagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau oricare altul si nu esti multumit de consum, de acum stii ce ai de facut si la cine sa apelezi pentru cea mai buna solutie.

Ideal pe termen lung

Aceste instalatii GPL se dovedesc a fi ideale pe termen lung, asigurand o durata de viata de minim 10 ani, timp in care acestea se prezinta in cele mai bune conditii, fara sa se uzeze si fara sa isi piarda din performante.

Intretinere simpla

Nici la capitolul intretinere nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca o asemenea instalatie nu este deloc pretentioasa, ci este suficient sa apelezi la ajutorul specialistilor in acest sens pentru ca ocazional sa faca verificarile necesare si sa se asigure ca totul functioneaza in mod corespunzator.

Spatiu in portbagaj

Nu in ultimul rand, instalatiile GPL din ziua de azi sunt mult mai moderne, ceea ce presupune ca unele se gasesc cu rezervorul sub forma rotii de rezerva, ceea ce presupune ca o vor putea inlocui cu usurinta. Pe aceasta cale nu mai este nevoie de instalarea unui rezervor care sa ocupe o buna aprte a portbagajului asa cum era necesar pana acum.