Cluj-Napoca este unul dintre orasele care s-au dezvoltat considerabil in ultimii ani si ar trebui sa reprezinte un exemplu pentru cele din restul tarii. Au fost atrasi nenumarati investitori, astfel ca s-au creat locuri de munca in diferite domenii, iar cine este interesat de joburi in retail in Cluj va avea de unde sa aleaga. In plus, platforma Retaillium vine in ajutorul tuturor, fiind spatiul in care toate anunturile sunt adunate in acelasi loc, fiind mai usor sa il gasesti pe cel care te intereseaza. Cu alte cuvinte, angajatorii sunt mult mai aproape de angajati, asa ca acceseaza acum si vezi ce te asteapta.

Angajatorii principali

Dupa Bucuresti, Cluj este orasul cu cel mai mare numar de firme din tara, iar topul celor mai mari angajatori este condus de Fujikura Automotive, Emerson si Carrion Expedition, insa cele mai mari doua firme dupa cifra de afaceri sunt Mol Romania si De’Longhi Romania. Totusi, optiunile sunt foarte variate aici, astfel ca oricand vei putea gasi un loc de munca care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.

Un CV corect

Bineinteles, dupa ce ai studiat putin piata si ti-ai facut o parere cu privire la optiunile disponibile, trebuie sa iti pregatesti CV-ul. Astfel, atunci cand apelezi la platforma Retaillium ai parte de un mare avantaj: acela ca poti personaliza CV-ul, pentru a se plia de minune pe cerintele oricarui loc de munca, ocazie cu care iti vei creste considerabil sansele de a fi angajat. Exista o multime de informatii referitoare la modul in care iti poti completa CV-ul, fiind esential ca acesta sa contina toate informatiile importante, insa fara a fi prea incarcat sau prea gol.

Informeaza-te

Oricare ar fi locul de munca care te atrage, pentru a fi cat mai aproape de acesta trebuie sa te pregatesti in mod corespunzator. Te poti informa de la prieteni, cunostinte sau apropiati are au mai lucrat la firma care te intereseaza, astfel incat sa stii la ce sa te astepti si la interviu totul sa fie o adevarata reusita.

O impresie buna

Conteaza foarte mult prima impresie, motiv pentru care este important sa te imbraci adecvat, sa faci contact vizual si sa ai pregatit orice raspuns. Ulterior, vei avea toate sansele de a fi chemat pentru urmatoarele interviuri sau sa fii angajat direct, motiv pentru care atunci cand esti in cautarea unui job in retail in Cluj va trebui sa te remarci prin creativitatea ta.

Conditii ideale

Orice angajat isi doreste sa aiba parte de un mediu placut la serviciu, de un colectiv primitor, de un program flexibil, care sa aduca multa libertate si, bineinteles, de salarii motivante, iar companiile din Cluj-Napoca sunt ideale din acest punct de vedere.