Cu siguranta ai participat de-a lungul vietii tale la botezuri, fie in calitate de invitat, fie chiar ca parinte, asa ca stii cat de dificil este ca un asemenea eveniment sa fie organizat ca la carte. Din acest motiv, numeroase persoane aleg sa colaboreze cu firme specializate pe organizarea unor ceremonii speciale, care sa aiba experienta necesara pentru a se adapta la cerintele fiecaruia. Sunt multe detalii care trebuie sa se puna la punct si cu siguranta putine persoane s-ar astepta ca niste lumanari botez sa fie atat de esentiale.

Totusi, conform traditiei, lumanarile sunt importante intrucat lumina acestora este considerata cea care ii va ghida pe cei mici in lunga calatorie care ii asteapta. Bineinteles, toti clientii isi doresc ca evenimentul sa iasa perfect, iar din acest motiv niciun detaliu nu trebuie sa ramana la voia intamplarii. Lumanarile pot fi alese in asa fel incat sa se potriveasca cu tema adoptata in cadrul evenimentului, iar daca nu stii unde le gasesti, poti apela cu incredere la Andini.

Avantajele online-ului

Avand in vedere ca acesta este un magazin online, e mai simplu si mai comod ca niciodata sa se gaseasca produsele cautate in toate situatiile. Orice client va face economii considerabile de timp, ceea ce este cu adevarat esential in conditiile in care pentru botez vor fi nevoiti sa alerge dintr-un punct in altul. Pot fi de ajuns chiar si cateva minute pentru a trece prin toate produsele disponibile pe site, pentru a lua cea mai inspirata decizie posibila.

Diverse tipuri

Aici gasesti diferite tipuri de lumanari, incepand de la cele clasice de botez sau traditionale, pana la cele pentru fetite sau baietei sau cele cu Tull, fie cele care pot fi livrate imediat, aflandu-se pe stoc, adica nu sunt personalizate. In schimb, majoritatea parintilor isi doresc ca lumanarile sa fie personalizate cu numele sau initialele copiilor, astfel incat sa se potriveasca de minune in cadrul ceremoniei. Optiunile sunt variate in acest sens, iar uneori creativitatea este singura care impune limite, asa ca vino cu cele mai grozave idei si pune-le in practica.

Cele mai mici preturi

Daca esti interesat de lumanari botez si apelezi la Andini te vei bucura de cele mai mici preturi de pe piata, dar si de produse de cea mai buna calitate. In acelasi timp, poti descoperi nenumarate oferte si promotii care iti fac cu ochiul si merita sa profiti de pe urma lor. Mai mult, daca vei cumpara produse in valoare de minim 300 de lei de la Andini te vei bucura de livrare gratuita prin curier in toata tara. In alte conditii, taxa de transport este de una modica, de numai 15 lei in Bucuresti si 25 de lei pentru restul localitatilor.