Sezonul rece s-a incheiat ceea ce inseamna ca acum este momentul sa investesti in sisteme noi de incalzire, sa inlocuiesti vechile calorifere ineficiente cu unele noi care incalzesc mai bine si in acelasi timp te ajuta sa faci economii importante. Mai mult, decizia de a face astfel de schimbari in afara sezonului rece va insemna ca vei putea gasi preturi atragatoare la majoritatea echipamentelor de incalzire. In cazul in care ai nevoie de inspiratie, merita sa vezi oferta Bricosteel si alege din gama variata de calorifere, fie ca esti in cautarea unui calorifer decorativ, sau doresti ca acesta sa fie dintr-un anumit tip de material, precum aluminiu, otel sau fonta, aici vei gasi, cu siguranta, exact ceea ce ai nevoie.

Opteaza pentru aluminiu

In ultimii ani caloriferul din aluminiu a castigat in popularitate datorita preturilor accesibile, a usurintei de montare datorate greutatii reduse si a versatilitatii acestui tip de calorifer, in ceea ce priveste forma si dimensiunile in care poate fi gasit.

Aceste calorifere sunt ideale in cazul in care incepi un nou proiect sau pentru modernizarea unui sistem existent de încalzire centrala cu apa calda. Mai mult, preturile excelente la care poti gasi astfel de calorifere inseamna ca vor fi perfecte pentru cei care doresc sa isi renoveze si sa redecoreze apartamentul cu un buget restrans.

Beneficiile caloriferelor din aluminiu

Caloriferele din aluminiu au o rezistenta ridicata la coroziune, se incalzesc si se racesc rapid, ajungand imediat la temperatura optimă de incalzire, cu transfer de caldura aproape instantaneu si cu radierea foarte puternica a caldurii. Forma panourilor permite circulatia aerului in jurul radiatorului, fiind de altfel un alt factor care ajuta la raspandirea rapida si eficienta a caldurii in orice incapere. Daca se ia in considerare si faptul ca un calorifer din aluminiu va necesita si mai putina apa pentru a functiona in mod corespunzator, atunci totul va duce la scaderea costurilor de incalzire si astfel, la un sistem de incalzire mai eficient si la mai multi bani economisiti.

Constructia lor cu greutate redusa inseamna, de asemenea, ca sunt mult mai usor de transportat si instalat decat alte radiatoare, ceea ce aduce costuri mai scazute ale manoperei. Mai mult, pot fi gasite in diferite forme si stiluri de design, asa ca vezi oferta Bricosteel si alege un calorifer din aluminiu dintr-o selectie variata de modele.

Pe langa faptul ca pot incalzi mai bine in timp ce utilizeaza mai putina apa decat alte tipuri de radiatoare, exista si alte beneficii de natura ecologica a radiatoarelor de aluminiu, cel mai mare dintre acestea este ca sunt fabricate din materiale reciclabile, motiv pentru care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Astfel, datorita proprietatilor lor unice, aceste calorifere din aluminiu reprezinta viitorul solutiilor de incalzire.