Lucky a punctat cinci chestii pe care vrea sa le faca primavara. Si vrea sa stie ce imi propun/doresc sa fac si eu primavara asta.
Ei bine, daca e legat de primavara, evident ca nu voi aduce vorba despre chestiile de scoala de care pot pomeni in orice alt post si care sunt la fel de idioate si primavara, si toamna, si iarna! Deci. Ce vreau eu sa fac primavara asta?
In primul rand, vreau sa merg in parc. Nu am mai fost de mult in parc, singura, numai eu cu gandurile mele si cu mp3-ul meu. Nu am nevoie de altcineva. Vreau numai soare si aer proaspat care sa-mi faca bine nu numai oaselor, cat si mintii. Nu mai suport sa stau in casa. Nu mai suport sa merg afara numai ca sa merg la scoala si ca sa ma intorc de la scoala. Vreau putina spontaneitate, pe care o tot vreau si o tot vreau de cand a inceput anul scolar in septembrie si inca nu am reusit sa fac o plimbare ca lumea, fara un scop anume in afara de acela de a ma impaca putin cu natura.
Apoi, vreau sa port fusta.

Yup, vreau sa fie mai cald si sa pot merge in fusta. Prea multi pantaloni, prea grosi, prea negri … gata! Vreau culori si voie buna!
Hmmm … Ar mai fi faptul ca vreau sa ies cu colegii sau familia. Sa mergem la teatru, la un film, la opera … oriunde simt ca pot invata lucruri noi si interesante. A! Vreau sa merg si la expozitii!
Stiu, sunt atatea ganduri frumoase pe care nu stiu in ce masura voi fi in stare sa le indeplinesc la cat de comda si lenesa sunt eu. Insa chiar mi-as dori sa pot face macar unul din lucrurile astea … si aici chiar nu m-am referit la a purta fusta.
Si … gata, nu mai stiu ce sa spun. Ade, BlueBerry si cupcake aveti un tag.