Hainele de botez poarta o semnificatie importanta in cadrul acestui eveniment special, motiv pentru care este important sa fie alese cele mai potrivite optiuni, iar Andini vine in ajutorul parintilor si nasilor cu produsele adecvate, astfel incat botezul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Chiar daca sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct, alegerea hainelor poate fi una dintre cele mai importante sarcini, fiind esentiala optarea pentru cele de cea mai buna calitate intrucat vor putea fi folosite chiar si din generatie in generatie.

Modern si traditional

Cu toate ca in ziua de azi traditia botezului nu mai este respectata cu strictete, in anumite zone ale tarii parintii inca sunt preocupati de acest aspect, astfel ca cine alege haine de la Andini poate alege si unele moderne, dar si traditionale. Totusi, oricare ar fi decizia luata, este esential ca hainele sa fie confectionate din cele mai bune materiale, din fibre naturale, pentru a fi cat mai comode pentru bebelusi astfel incat acestia sa se simta foarte bine pe toata durata ceremoniei. Bumbacul si satinul sunt ideale pentru ca permit respiratia pielii, absorb umezeala si pot fi personalizate in nenumarate moduri.

Culori variate

Albul este cea mai populara optiune in cazul hainelor de botez intrucat respecta traditia si simbolizeaza puritatea, insa sunt propuse si diferite alte optiuni, in functie de preferinte si de simbolistica de care se doreste sa se tina cont.

Perioada anului

Un alt aspect important de care trebuie sa se tina cont atunci cand se aleg haine de la Andini e reprezentat de perioada anului in care are loc fericitul eveniment, pentru ca in lunile cele mai calduroase, bineinteles, vor fi alese hainute mai subtiri, in timp ce toamna si iarna sunt preferate cele mai groase pentru ca cei mici sa se simta bine.

Detalii

Acestea sunt cele care fac diferenta in toate conditiile, motiv pentru care cei mai pretentiosi parinti au de unde sa aleaga la Andini hainute care sa fie perfecte din toate punctele de vedere. In acelasi timp, sunt disponibile mai multe marimi, care sa se potriveasca in cazul tuturor bebelusilor pentru a se simti comod, pentru a se putea misca in voie si fara ca pielea lor sa fie iritata.

Nu uita de accesorii

Si accesoriile joaca un rol important, iar aici pot fi amintite sosetele, palariuta, incaltamintea, iar daca temperaturile nu sunt cele mai prietenoase se poate adauga si o paturica, insa parintii pot alege si bijuterii pentru cei mici, precum bratarile.

Totul online

Nu in ultimul rand, la Andini intreaga activitate se desfasoara online, ceea ce presupune ca e foarte simplu si rapid sa se treaca printre toate produsele pentru a fi alese hainutele potrivite pentru botez.