Sportul reprezinta o parte importanta a vietii pentru fiecare dintre noi, iar tehnologia vine in ajutorul nostru cu gadgeturi utile, menite sa ne faca mai simpla monitorizarea si imbunatatirea activitatii. Cu alte cuvinte, o bratara fitness nu are cum sa lipseasca din colectia noastra, cele mai moderne fiind foarte atractive, din silicon, astfel ca aduc un grad ridicat de confort, iar acestea se conecteaza prin Bluetooth la orice smartphone.

Diferite functii

Una dintre cele mai utile functii este aceea prin care se aminteste utilizatorilor, dupa o setare in prealabil, cand este momentul ideal pentru miscare, iar prin senzorii incorporati, printre care si cel de monitorizare a pulsului, pot fi oferite informatii importante cu privire la numarul pasilor efectuati, al caloriilor arse, distanta parcursa, viteza de deplasare si multe altele. Totodata, aceste dispozitive sunt rezistente la apa, motiv pentru care pot fi purtate in toate conditiile, chiar si pe ploaie.

Diferite caracteristici

Bineinteles, aceste bratari iUni vin cu diferite caracteristici, insa majoritatea pot fi similare, precum o capacitate a bateriei de circa 70 mAh, care asigura o autonomie de cel putin o saptamana. Si dimensiunile ecranului pot varia, de regula fiind unul compact, de aproape 1 inch, iar dispozitivele sunt rezistente la praf, avand certificarea IP67, care este intalnita in cazul celor mai moderne smartphone-uri.

Cumpara online

iUni este un magazin online, ceea ce presupune ca este foarte comod pentru utilizatori sa isi aleaga bratara preferata si sa o comande in numai cateva minute, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Testeaza produsul

In schimb, cei interesati de bratari iUni care nu stiu ce model sa aleaga au ocazia de a testa fiecare produs in parte in showroom-ul din Bucuresti, iar pe aceasta cale vor fi intotdeauna convinsi de luarea celei mai bune decizii, fiind consiliati de catre angajatii iUni.