O vacanta in Grecia in aceasta vara, cu siguranta, se afla pe planul celor mai multi dintre noi, astfel ca pentru a fi mai simplu ca acest concediu sa fie planificat se poate apela la Aerotravel. Citeste mai multe despre oferta in Skiathos, una dintre cele mai populare destinatii, pentru ca aici sunt propuse nenumarate activitati, pentru toate tipurile de turisti, iar preturile sunt chiar foarte accesibile, la acelasi nivel cu cele propuse in Romania.

Castelul medieval

Asadar, cine ajunge aici, bineinteles, trebuie sa viziteze castelul medieval, care reprezinta una dintre cele mai mari atractii ale insulei, fiind amplasat intr-o zona strategica, pe varful unui deal de unde sunt vegheate imprejurimile, marea si orasul. Chiar daca de-a lungul timpului structura s-a deteriorat si in perioada sa de varf aici se gaseau peste 20 de biserici elegante, in ziua de azi turistii pot admira ramasitele si ruinele care amintesc de trecutul glorios. Totodata, in aceasta zona se gasesc si cateva case ce se remarca prin arhitectura lor, specifica zonei, iar vederile sunt impresionante.

Orasul

Citeste despre oferta in Skiathos si despre atractiile si activitatile pe care le propune orasul in sine, de la stradutele inguste, din piatra cubica, inconjurate de case atragatoare si cu toate mare parte din oras a fost distrus in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, intre timp a fost reconstruit, iar astazi e disponibil in cea mai buna versiune a sa. Restaurante, taverne, terase, cluburi, magazine, toate se afla la doi pasi unele de altele, fiind o ocazie ideala pentru turisti de a simti pe propria piele atmosfera autentica.

Plajele

Bineinteles, cine ajunge in Skiathos isi doreste sa se relaxeze la soare, iar aici au parte de cele mai bune conditii, fiind propuse mai multe, incepand de la cele mai populare si pana la cele retrase, ideale pentru cei care vor sa fie departe de aglomeratie.