Daca esti interesat de personalizarea masinii, cu siguranta, stii ca ai la dispozitie mai multe posibilitati in acest sens, insa majoritatea implica costuri foarte ridicate, dar si proceduri complexe. Totusi, se gasesc si variante mai simple, motiv pentru care poti sa vezi produsele ColantariDesign, mai exact stickere auto propuse aici. Acestea sunt foarte variate si se potrivesc in toate cazurile, iar unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, nu exista nicio alta optiune de personalizare pentru masini care sa aduca aceleasi plusuri.

Diferite design-uri

Fie ca preferi desenele tribale, fie logo-uri, mesaje amuzante, litere chinezesti, dungi de curse, toate se afla la numai doua, trei click-uri distanta la ColantariDesign, insa gama nu se opreste numai aici si sunt propuse fel de fel de modele pentru toate preferintele si nevoile.

Aplicare simpla

Totodata, nu este nevoie de nicio procedura complicata, pentru ca stickerele se aplica in cel mai scurt timp pe diferite elemente de caroserie ale masinii, de la spoilere, portiere, capota, luneta si nu numai. In plus, se foloseste un adeziv special care nu ataca vopseaua masinii si nici nu lasa urme, astfel ca se poate renunta oricand la stickere.

Rezistente in timp

Daca vezi produsele ColantariDesign vei constata si faptul ca acestea sunt foarte rezistente in timp, iar masinile pot fi duse la spalatorie si nu vor fi afectate de precipitatii sau conditiile meteo mai putin favorabile.

Preturi bune

In plus, preturile sunt foarte bune, motiv pentru care stickerele pot fi inlocuite oricand cu altele intrucat rareori se depaseste pragul de 100 de lei, fapt intalnit doar in cazul celor de dimensiuni generoase. Cu alte cuvinte, de departe, stickerele auto reprezinta cea mai accesibila modalitate, din toate punctele de vedere, de personalizare a oricarui tip de autoturism.