Vrei sa faci o schimbare in locuinta ta? Si cu un buget mic? Alege un tablou multicanvas!

Ce sunt tablourile multicanvas? Gandeste-te la un puzzle care este asezat pe un perete. Imaginea tabloului este compusa din 2, 3, 4, 5, sau 7 bucati separate, iar piesele pot fi simetrice sau asimetrice. Aceste tablouri moderne sunt imprimate pe panza sau sticla.

Cum alegi setul multicanvas potrivit pentru tine?

1.Masoara, masoara si masoara corect
Te-ai hotarat unde vei asezi tabloul multicanvas? Atunci, a venit momentul sa masori lungimea, latimea si inaltimea spatiului. Te vor ajuta sa faci alegerea potrivita dintre un tablou canvas din 3 piese sau un tablou canvas din 5 piese.

2.Dupa tematica si camera
Vrei sa dai un aer fresh camerei? Sau poate sa adaugi o pata de culoare? Nici o problema.

Tablourile multicanvas au diferite tematici: peisaj, abstract, natura, alb-negru, animale, vintage, muzica, urban, pop-art etc. O varietate de stiluri pentru o varietate de gusturi.

Nu exista o regula de aur pentru tandemul tematica-camera. Gustul personal si stilul camerei sunt doar cateva idei orientative.

De exemplu, in sufragerie poti opta pentru un model abstract de set multicanvas, iar design-ul dormitorului poate fi completat de un tablou multicanvas cu un peisaj.

3.Stilul personal
Ai incredere in intuitia ta! Acasa este refugiul in care ne regasim dupa o zi cotidiana plina de evenimente. De aceea, este important sa alegi tabloul multicanvas care se potriveste cel mai bine cu personalitatea locuintei tale.
De ce? Trebuie sa creezi o ambianta placuta care iti ofere o stare buna de dispozitie.

Unele magazine online iti ofera optiunea de tablouri canvas personalizate, in dimensiuni diferite si la numarul de bucati pe care il doriti.
Tablourile multicanvas pot juca cu succes rolul unui accesoriu chic in designul interior. A sosit momentul pentru o schimbare?

Tine cont de ponturile de mai sus iar, data viitoare, nu vei mai avea probleme in alegerea unui set multicanvas!