Un copil reprezinta cea mai mare bucurie din viata unui cuplu, iar viitoarele mamici trebuie sa se pregateasca bine pentru perioada sarcinii intrucat in astfel de momente toate detaliile sunt esentiale. Asadar, totul ar trebui sa inceapa cu pregatirea organismului pentru concepere, proces care se poate derula pret de cateva luni. Totusi, Dr. Tommy Jones vine in ajutorul tuturor gravidelor cu informatii de interes si cele mai bune sfaturi, insa aduce si suplimente alimentare ideale pentru diferite momente.

Cand se administreaza suplimentele alimentare?

In functie de nevoi sau de preferinte, acestea pot fi administrate cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata pentru ca in perioada urmatoarea vor avea loc mai multe schimbari. De asemenea, exista si altele care pot fi administrate incepand din momentul conceptiei, fie mai tarziu, in anumite etape ale sarcinii. Totusi, este esential de stiut ca acestea se consuma in fiecare zi dupa masa, fara a o inlocui.

Pregatiri

Pe langa pregatirile fizice si psihice, la asteaptarea pe lume a unui copil orice cuplu trebuie sa asigure cele mai bune conditii pentru acestia, incepand de la hainutele adecvate, hrana, patut si bineinteles, numele perfect, iar la acest capitol totul tine de preferinte.

Stilul de viata adecvat

Totodata, Dr. Tommy Jones recomanda oricui sa adopte un stil de viata adecvat, pentru ca incepand din momentul conceptiei vor avea loc mai multe schimbari, iar aceasta este ocazia potrivita pentru o noua viata. In primul rand, trebuie evitate consumul de bauturi alcoolice si fumatul intrucat acestea sunt foarte daunatoare. Dieta adecvata poate fi pregatita alaturi de medicul nutritionist pentru ca pe aceasta cale e mult mai simplu pentru gravide sa fie multumite de alimentele pe care le consuma. Totodata, acestea vor contine toate vitaminele si nutrientii esentiali in dozele recomandate, motiv pentru care vor putea fi prevenite o multime de riscuri.